من ریپلی رو دیدم
روشان رو خیلی جالب زدن
خرسه رو تانک کرده بودن روشان به اون اتک میداد
از اونطرف هم یورسا روشان رو میزد بعد دازل هم به خرسه هیل میداد ....
دیده بودیم یورسا و ویسپ و اسکلت مین 1 روشان رو بزنن ولی اینطوریش رو ندیده بودیم
من ریپلی رو دیدم
روشان رو خیلی جالب زدن
خرسه رو تانک کرده بودن روشان به اون اتک میداد
از اونطرف هم یورسا روشان رو میزد بعد دازل هم به خرسه هیل میداد ....
دیده بودیم یورسا و ویسپ و اسکلت مین 1 روشان رو بزنن ولی اینطوریش رو ندیده بودیم
اخه وقتی هیچ کی تو لاین نباشه شک میکنن میان ببینن رفتین روشان یا نه حالا اون دفعه تیم نوب بود نیومده ما بریم همشون میانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
Deadking (09-07-2015)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آهنگه ؟؟
very high skill بود ،نوب نبودن تازه روشان رو بدون من انداختن البته واقعا سخت نیست من خودم توی بازی بودم که wisp-ursa روشان رو مین 1 تنها بزنن توی تیم خودمون هم بودن. این جور بازیا اصلا حال نمیده fast finish رو میگم. ولی 100 درصد late game اونا مارو میزدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Apdentist : 09-07-2015 در ساعت 09:44 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (09-07-2015)
اوه اوه باز به تو یار خوب میفته ....... حالا توی همین vhs به من یکی میفته میاد crystal پیک میکنه واسش first item میاد midas میگیره با اینکه یه واردم نگرفت ولی تو این موندم که تیممون 3تا carry داشت ( TA-PA-DK ) اون میخواست دقیقا چی رو carry کنه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با اینکه بازیو بردیم ولی خیلی بد بازی کرد
Apdentist (09-07-2015)
چند روز پیش تولد آقای ajax بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه مملی به من بازیکن بد خیلی خیلی میفته مثلا! دیروز SF رفتم به طرف گفتم دقیقا همینطوری گفتم! dude pls give me 2 tango گفت stfu bit..ch آخرش خودم بازی رو جمع کردم عذر خواهی کرد من گفتم stfu ..mother... حقش بود.. ساپورت نباید تانگو بده آخه kid ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[DR.[mmL (09-07-2015)
جدیدا مد شده دیگه واسه همه هیرو ها از کری تا ساپورت براشون hom می گیرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یارهای من رو ببینید چی میگید ؟
یه دفعه یادمه 3 نفر تیم حریف لیو دادن بازی 5 به 2 شد
بعد هم تیمی هام اونقدر به بونتی هانتر فید دادن مین 6-5 همین حدودا دزولیتر داشت
5 نفری هم نمیتونستیم بزنیمش هردفعه 4-3 تا قربانی میدادیم تا میمرد ( البته آخرش بردیم )
ولی خودتون دیگه حساب کنید سطح بازی چی بود که 5 به 2 جون مون دراومد تا بردیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©