ویرایش توسط w3c : 09-07-2015 در ساعت 07:52 PM دلیل: اضافه کردن یک عکس دیگر
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
باید بسی بسی بسی بسی بسی تلاش کرده باشه که این رنک رو رسونده باشه به 1. تبریک میگم واقعا epic.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (09-07-2015)
بلی یه بار اورد تا 18 دوباره بردش رو یکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حیف چت هامو باهاش داشتم اسکرین شات نگرفتم ریموش کردم
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
reborn دانلودش قطعی شده مگه؟ من متاسفانه درسترسی ندارم به بازی در جریان نیستم
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـر
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (09-08-2015)
ريبورن هنوز بتا هست ولی مثل اینکه قراره بعد از اینکه از بتا در اومد فقط با ريبورن بشه بازی کرد .
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستانی که در این مورد اطلاعات دارن ، یه ایدی لول 13 کردم و رنکش 4k ، حالا می خوام اینو با ایتم سر بزنم . پول نمی خوام فقط ایتم . حالا به نظرتون رنک ببرم بالاتر یا همینم در حد am و gyro میخرن ؟ البته golden
اگه میتونی ببر بالاتر در حد 5k اینا ( 4k خریدار نداره ) ...... این نکته هم داشته باش که اگه خواستی با آیتم مبادله کنی ارزششون هم ببینی به پول ایرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (09-08-2015),The Viper (09-08-2015)
axxax محمد آخر رفتی 4k? نه ببر بالا کسی ایران نمیخره نامردا
Mohammad_ai69 (09-09-2015),The Viper (09-09-2015)
خارجی ها سر میشکونن واسه 4.5 اما اعتماد ندارم
The Viper (09-09-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©