منم هر وقت نتم مشکل داره tech بازی میکنم ، لامذهب 70% win rateThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم هر وقت نتم مشکل داره tech بازی میکنم ، لامذهب 70% win rateThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (09-09-2015)
داداش پینگ منم خیلی بالا هست اعصباتو خراب نکن میاد پایین بالاخرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط n.0 n@me : 09-09-2015 در ساعت 03:37 PM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Deadking (09-09-2015)
The Viper (09-09-2015)
ریبورن اجباری شد یا نه ؟
storm is da bestThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ کس منکر این حرف نیست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
The Viper (09-09-2015)
نه هنوز ریبورن اجباری نشده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
احتمالان دارن اجباری میکنن تا چند ساعت دیگه
چون هرچی میخوام فیند کنم میگه سرور ها افلاینن
الان با این سیستم لول اپ چطور اسمورف کنیم ؟؟
یه نفر ازم پرسید اندروید بهتره یا ios
چی بهش بگم ؟!
اطلاعاتم صفره راجب این 2 سیستم عامل
هرکدومشون بهتره دلیل برتری اش رو هم بگید
ویرایش توسط Deadking : 09-09-2015 در ساعت 08:32 PM
اووم
اندروید قابلیت شخصی سازی بسیاری داره ولی ای او اس سیستم عامل متن باز نیست و خیلی کم میشه شخصی سازی کرد ولی در عوض یه سورس بسیار پایدار و روان و بدون لگ و مچ با مشخصات گوشی اپل هست گرچه سرعت اندروید هم خوبه ولی در گوشی هایی با رم بالا و سی پیو معمولا 4 به بالا روان هست و اینکه اندروید یه حالتی مثل ویندوز هست و کش میگیره و بعد یه مدت سنگین میشه یه کم که اگه وارد باشید میتونید رام جدید روی گوشی بزنید
به شخصه با اندروید راحت ترم ولی ای او اس روان و بدون لگ تر هست تا اندروید ولی اندروید قابلیت شخصی سازی رام و رابط کاربری داره
amin00988 (09-09-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©