نمی دونم دقیقا ولوی با خودش چی فکر کرده که اینو ریلیز کرده؟@!#! من اینو دان کردم و هنوز ریبورن یه لود اسکرین پدر مادر دار نداه و پره باگههه ، پینگ هم که بعد ریلیز ترکید .
نمی دونم دقیقا ولوی با خودش چی فکر کرده که اینو ریلیز کرده؟@!#! من اینو دان کردم و هنوز ریبورن یه لود اسکرین پدر مادر دار نداه و پره باگههه ، پینگ هم که بعد ریلیز ترکید .
Deadking (09-10-2015)
راستش یه تاپیک زدم برای فروش vpn kerio،که دوستان پشت پرده !گفتن فروش وی پی ان غیر قانونیه!»»» جریان از این قراره که دیروز من،یه vpn خریدم ولی دیدم واقعا کاربردی برام نداره،خواستم به هر کسی که واقعا واقعا !!! نیازش هست بگه تا بهش مجانی بدمش!! با سرعت بسیار بالا و بدون قطعی -بدون محدودیت حجمی (1 ماه)
هر کس خواست پی ام بده!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا 6 گیگ رو میشه تو یک شب دانلود کرد الان مشکل شما چیه من نمی فهمم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
فقط یه دستی هم به سیستم رنک بندی بکشن
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
Deadking (09-10-2015)
نه داداش نت همه نميكشه .بعضي ها سرعت دانلود ٣٠kb دارند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين قضيه پريدن دانلود هم نميدونم.من سيستم خاموش ميكنم باز هم از ادامه دانلود مياد.بعضي وقت ها شانسي ميپره!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ما که رفتیم 'گارنا
Good bye Dota 2
Deadking (09-10-2015)
dial up مگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم یبار خواستم برم گرافیکش رو دیدم پشیمون شدمما که رفتیم 'گارنا
Good bye Dota 2
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
الان نسخه کامله این؟
اگه نسخه کامله بخرمش
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نکنم بعد از این بیشتر از 1گیگ آپدیت بدن توی هر بار آپدیت (که اونم با اینترنت سرعت پایین هم زیاد طول نمی کشه)
"I'm the beast of bedtime tales."
من همین الان دارم از سایتش میخره تو کشوراش ایران نیست xd
کشورای دیگه هم بزارم کد پستی میخواد
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©