شمایی ک میگید ما توهین نمیکنیم
همین ک جک های تلگرام و اینستارو میخونید و میخندید از مسخره کردن بدتره (جک های قومیتی)
شمایی ک میگید ما توهین نمیکنیم
همین ک جک های تلگرام و اینستارو میخونید و میخندید از مسخره کردن بدتره (جک های قومیتی)
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
من که تا حالا نخندیدم و همیشه از این جکا ناراحت میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکارها واقها شایسته مردم ما نیست که اینچنین با قومیت دیگر رفتار کنند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد دادا دیکته اول دبستان چند شدی؟ کثافت is right
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
در اینکه فیلم سلیفه ای هست شکی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه میگید "شما خودشو ناراحت نکن" راستش خیلی رو راست بگم بهم برخورد دوست عزیز، اینو بدونید ما خودمون کتاب این اصطلاحات رو نوشتیم گذاشتیم کنار...
برای اینکه بفهمید حرفتون چقدر بد هست برید وقتی بزرگترتون یک حرفی رو زد بهش بگید شما خودشو ناراحت نکن ببینید عکس العملش چیه...انحمن دوتا که نبودیم هیچی حالا باید ادب هم یاد این و اون بدیم...
کثافط و دیوث و امثال اینا از نظر من سلیفه ای هستن چون تو هیچ جایی طرز نوشتاریشون رو ندیدم lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: مهدی imm عزیز ایشون خوب میدونن من کیم تاپیک بهترین سولو میدر اون پست ریپلی رو بخونی نوشته خودش محمد fcb حالا اینجا این کارو کرده برا جلب توجه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
What? جلبه توجه چیه؟ فک کردم میلاد پست رو داده،من نمیدونم چرا نمیشه اشتباه کرد... واقعا که.. شما رئیس جمهور آمریکا نیستین که به خام جلب توجه کنم متاسفم برای طرز فکر
ویرایش توسط Apdentist : 09-10-2015 در ساعت 10:38 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
WardeN (09-15-2015)
تا جایی که یادمه واسه اینکه آدم ناراحتو شاد کنیم این حرفو میزدیم حالا شما اشتباه برداشت کردید دوست عزیز منظور توهین آمیزی نداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-11-2015)
دادا ان چنان هم بد نبود خیلی با معنی و قشنگ بود80%صحنه های فیلم واقعی بود کلی هم معنی داشت
خدای من خدای من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیشب ما گذاشتیم دانلود کنه این reborn رو و رسید به 5 گیگ و پرید باز گذاشتم تا بعد از ظهر رفتم بیرون یهو بادی اومد با خاک انگار هسته ای زدن تا داخلش نباشی باور نمی کنی بخدا با موتور بودم ادم بود که پرتاب میشد خیلی وحشتناک بود با رعد و برق وحشتناک ، انگار اخر زمان . مثل یه قسمت call of duty ، خیلی بد بود یهو بارون شدید گرفت تو بارون ، در راه برگشت موتورم خاموش شد هیچ کس تو جاده نبود تنها بودم حس خیلی بدی داشتم مثل موش ابکش شدم یهو دیدم یه مغازه بازه رفتم داخل هیچکس نبود مثل مغازه های ارواح و فیلم ترسناک ها تاریکی مطلق ، کسیم نبود . تا اینکه دادشم اینا با ماشین منو پیدا کردن و برگرشتم خونه تا الان هم برق نبود باید باز reborn دانلود کنم الان شده بار سوم :smile30:
واقعا خدا بهم رحم کرد یهو درخت یا بوته میومد تو صورتم خیلی وحشت کردم اما بازم به رام ادامه دادم خیلی سخت بود موتور از کنترل خارج شده بود
آره باو اینجام طوفان بود،بارون رو رد کرده بود،خیلی ترسناک بود واقعا...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©