dark knight هم خوبه ولی من بیشتر از این مدل فیلما که برای زنده موندن تلاش میکنن خیلی بیشتر خوشم میاد و یخورده هم از فیلم های جنگی فاصله بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا همشون قشنگن
dark knight هم خوبه ولی من بیشتر از این مدل فیلما که برای زنده موندن تلاش میکنن خیلی بیشتر خوشم میاد و یخورده هم از فیلم های جنگی فاصله بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا همشون قشنگن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
w3c (09-14-2015)
فیلم Mr.Nobody رو اگه ندیدید ببینید
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
تاپیک بسته نخواهد شد و کسی هم اخطار نخواهد گرفت.
اما از این به بعد با کلیه پست های مورد دار (من خط قرمر تعیین نمیکنم) از دید همه مخصوصا" از دید مدیران انجمن برخورد خواهد شد و حتی اخطار و تذکری هم در کار نخواهد بود.
موضوع آزاد با اسپم کده فرق میکنه دوستان بزارید روشنتون کنم. پست محتوی شکلک خالی یا بی مضمون و حتی بعضا" کوتاه در حد نه یا آره میتونه اسپم حساب بشه اما سوء استفاده از عنوان تاپیک و مطرح کردن برخی موضوعات خارج از چهارچوب مسائل انجمن دور زدن قوانین هست که ما باهاش برخورد میکنیم.
موضوع آزاد هست هرکس هرچیزی ک خواست میتونه بگه اما این به این معنی نیست چون موضوع آزاد هست بیایم به هم بی احترامی کنیم (مثال میزنم) یا کارهایی از این قبیل انجام بدیم. بحث سیاسی هم دیگه انجام ندید خیلی وارد جزئیاتش نمیشم اما کمی بگذره نطرتون راجع ب همه چیز عوض خواهد شد. یک سیب تا بره بالا بیاد پایین هزار تا چرخ میخوره...
با تشکر از توجه همه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (09-15-2015),Milad._.R (09-15-2015),Mohammad_ai69 (09-15-2015),The Viper (09-15-2015),[DR.[mmL (09-15-2015)
دوستان کسی براش پیش امده lp بازی کنه ولی از تعدادش کم نشه؟
5 تا بازی lp
رفتم یه دست بازی کردم ولی باز5 تا بازی تو lp هستم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آره لول، کم میشه بعدا خود به خود،اگه نشدم که دیگه .... valve امروز یه یارو روم staff میزد هی ،بعد من disable کردم بازم میتونست بزنه ....
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بهترین فیلمه نولان بدون شک. (همه فیلماشو دیدم.)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: سلام بعد از 1 هفته دوری! بریم سر دانلود 6.3 گیگ تولد دوباره ی دوتا 2
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اگر نتت سرعتش بالاست که هیچ اگر نه ، خدا بهت صبر بده :smile30:
سرعت که خوبه، کمتر از 4 ساعت میشه، ولی اگه بشه با شبانه رایگان بگیرم بهتره. (شبا سرعتو کم میکنن)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ما به کمتر از 4 ساعت توی ایران میگیم خدا همدان هم از ایران جدا کردن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (09-15-2015)
برا من 19 ساعت طول کشید بماند چند بار ریست شد و از اول 19 ساعت شروع شد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©