شما سر 6 گیگ دارین بحث میکنین که فلجتون کرده
من دارم Avengers.Age.of.Ultron.1080p.HD دانلود میکنم 18 گیگابایته !!
واقعا اگه حاضر نیستین پول بیشتری بدین واسه سرعت بالاتر نیاین اینجا صبح تا شب از نت بنالین ، پسندیده نیست
داداش شما پول داری ما پول نداریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین نت رو داریم شکره
خوشا به سعادت شما
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
رفیق ربطی به پول نداره،اگه به پول من 20 میلیون حاظرم بدم خدا شاهده نمیخوام ادعا کنم ولی دارم! که بخوام بدم، تا یه نت عالی با پینگ 30 به هم بدن! ولی جایی که هستم نت خوب نیست. همه چیز پول نیست که اقا.
ویرایش توسط Apdentist : 09-15-2015 در ساعت 02:18 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
لینک تعرفه های های وبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تفاوت بین یک ماهه 3 گیگابایت حجم سرعت های 1 MB و 8 MB ده هزار تومن بیشتر فرق نیست
بحث حجم خریدن که جداست هرکی به اندازه ای که میدونه نیاز داره خرید میکنه ، شمایی که میدونی وسعت نمیرسه حجم زیاد بخری خب با همون 3 گیگ سَر کن
شما واقعا حاضر نیستی واسه سرعت بالاتر 10 هزار تومن اضافه بدی ؟ اگه حاضری ولی نمیتونی یعنی واقعا نیازمندی با اینایی که زیر خط فقرن هیچ فرقی نداری، ولی قطعا اینطوری نیست ، دست بکن تو جیبت 10 تومن بیشتر بزار که انقد خودتو اذیت نکنی
میدونم اینجا نت درست حسابی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی یه فرقی بین نتی با سرعت دانلود 60 kb/s و یکی دیگه با 600 kb/s که وجود داره
عزیز دل برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما از کجا میدونی من 1mb دارم
512 دارم که ها وب نیست و نمیتونم برای اینترنت من ک مصرف ماهیانه من حدود 15-20 گیگ هست این پول رو بدم
10-12 هزار تومن اگه واسه شما پولی نیست برای من هست
نمیخوام این بحث کش پیدا کنه
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
''iMM (09-15-2015)
مال من ربورنم که 6 ساعت بیشتر طول نکشید اونجرز full hd که 2 گیگ بیشنیست چطوری شده 18 گیگ
1080p BluRay حجمش 2 گیگابایتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1080p BluRay HD میشه 18 گیگابایت - لینک
بالاخره ریبورن رو گرفتم و بازی کردم! بنظرم خیلی خوب شده اما باگ هاش باید فیکس بشه...
اما توی پابلیک پلیر ها هم سطح نیستن...
میپو
نوشته های شما x2 حساب میشه؟ کامبو میزنی؟ :/
دیروز 600 تا بود شد 800!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©