من inception رو دارم ... بعد دیدنش کلا یه فکرایی به سرم زد ( نگم آبروم حفظ میشه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
interstellar ارزش دانلود کردن داره ؟ من ندیدمش ولی اینطور که دوستان میکن خوبه
من inception رو دارم ... بعد دیدنش کلا یه فکرایی به سرم زد ( نگم آبروم حفظ میشه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
interstellar ارزش دانلود کردن داره ؟ من ندیدمش ولی اینطور که دوستان میکن خوبه
من hobbit قسمت یکش رو 13 گیگ بود دانلود کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (09-15-2015)
وااااااای آفرین محمدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین فیلمی که Full HD دیدم NON-Stop لیام نسِن بود ، کیفیتی که از اون فیلم گوشت شد چسبید به تنم هنوز مونده :smile30:
من معتقدم مزخرف ترین فیلمو ببینی Full HD باشه خیلی حال میده چه بسا همه ی این فیلمایی که Full HD میان بهترین فیلمان !!
FCB (09-15-2015)
نظر هرکی واسه خودش ولی به نظر من بهترین بازیگر مرد mark wahlberg هست ( عاشق فیلماشم مخصوصا طنزاش )
بازیگر زن هم gemma arterton هست خیلی خوب بازی میکنه و خیلی خوشگله ( نون قیافشو میخوره حلالش )
''iMM (09-15-2015)
هالیوود واقعا بازیگرای توانمندی داره ولی بهترینا از نظر این بنده ی حقیر :
Liam Nesson
Chris Evans
Tom Hardy
Johny depp
Nicolas Cage
و در آخر درود بر Bryan Cranston
تام هاردی عشقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشب داشتم warrior رو میدیم
این دیالوگش اشکمو در اورد : برندن : I Love you tommey tommy ... are u ok? i love u tommy
همه فیلم های نولان ارزش دانلود کردن داره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در میان ستارگان ( interstellar ) فضاش نسبت به inception سبک تره ولی درکش سخت تره
شدیدا پیشهنهاد میکنم دانلود کنی
[DR.[mmL (09-15-2015)
برعکسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من inception رو دیدم همون دفعه اول هم درک کردم هم کامل فیلم رو فهمیدم ولی interstellar رو اصلا نه درک کردم نه فهمیدم به نظرمم قشنگ نبود ، احتمال زیاد بخاطر علم فیزیک هست که علاقه ای بهش ندارم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بابا سرعت نت تو ایران خوبه
اینو من ماه پیش گرفتم 20 ت .
ریبورن زیر 2 ساعت دانلود میشد.
ولی سرعت مهم نیست ! مهم کیفیته که توی ایران نداریم. خیلیا عادت کردن میرن میگن اینترنت توی ایران speed نداره اینترنت ایرانو speed dl رو ببرین بالاتر ... به جای اینکار باید بگیم یه اینترنت درست حسابی بدنو با کیفیت. من 1000 دفعه اینترنت درست حسابی بدون قطعی و پینگ پایین رو به اینترنت پرسرعت ترجیح میدم.
''iMM (09-15-2015),Mohammad_ai69 (09-15-2015)
کار های نولان از همه جهات شاهکارن
من به شخصه از incepton بیشتر خوشم اومد فضای حالب تری داشت فکر رو هم بیشتر درگیر میکرد اما interstelar هم واقعا شاهکاره (جز 10 فیلم برتری که دیدم)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©