شما شروع میکنی منم باید یه چیزی بگم دیگه میگم مثلا شما اومدی اینجا کلاس اخلاق راه انداختی خودت بدتری کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اون ___کش هیچ چی فحش مادر چرا میدی ؟
شما شروع میکنی منم باید یه چیزی بگم دیگه میگم مثلا شما اومدی اینجا کلاس اخلاق راه انداختی خودت بدتری کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اون ___کش هیچ چی فحش مادر چرا میدی ؟
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
فحش مادر؟ holy shit لول اگه منظورت اون ننه هست که خودت کم ندادی به ما این بحث بچه بازی رو جمع کن رفیق،بر فرض اینکه از شما بزرگتر باشم نیست،متولد 77 ی من متولد 74 ام ،دلیلی نداره هر موضوعی رو آدم به یه چیز دیگه ربط بده داره؟ من شما رو از اددلیستم خارج میکنم،دو - 3 بار پی ام دادم منو ریمو کن نبودی ج بدی من ریمو میکنم،این بحث دیگه اینجا ادامه نده پروفایل شخصی برا همینه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره واقعا هم بحث بچه بازی هست قبول دارم خب شما شروع میکردی من مباید یه چیزی میگفتم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من و شما نداره که پیام دادی خب خودت ریمو کن اگه میخوای
نمیشه شما فحش بدی ما بشینیم نگاه کنیم که !
ویرایش توسط w3c : 09-19-2015 در ساعت 05:10 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
مثل شهاب هم کم پیدا میشه! همیشه میخنده چقدر میخندی...
الان کم پیدا میشه که همیشه بخندن!
w3c (09-19-2015)
کاربر مقابل از Soul Keeper عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: بله pipe of insight با این جمله به کار میاد
w3c (09-19-2015)
مرسی از نظراتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخواستم تجربیات 7 ساله ی دوتامو بدم بهتون ولی مث اینکه کسی براش مهم نیس ، ماشالا همه ultra pro هستن دیگه...
برا خودمم اصلا مهم نیس چون 2 ماهی میشه دوتا 2 رو بوسیدم گذاشتم کنار
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
سعی کنید تو دنیای مجازی هم درست صحبت کنید چون عادت میشه براتون بد حرف زدن
بعد یجا تو دنیای واقعی یه چیزی میگین دردسر میشه من تجربه دارم :دی
حالا منظور منم این نیست مثل نامه مجلسی صحبت کنید نه ولی رعایت کنید
WardeN (09-20-2015)
انقدر پیج ها سریع میره جلود آدم یه روز نباشه 10 تا چیز از دست میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما بگذار هیرویی هست جدید و قطعا آموزشش لازم هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©