بیشتر دکترا شکر میگن بخاطر خودشون ، این دکتر متخصص بود با فوق تخصص تغذیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر دکترا شکر میگن بخاطر خودشون ، این دکتر متخصص بود با فوق تخصص تغذیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فوق تخصص تغذیه بود
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حالا ممکنه ضررش کم باشه اما این چیزا همشون عوارض داره . من رفتم دکتر تغذیه یه بار برای رژیم غذایی ، طرف برای خشک کردن فقط بستنی خرما و شیرینی و ..... نوشته بود خواستم بگم ادم بی شعور که اسم خودتم دکتر گذاشتی هرکی 1 ماه که اینو خورد قند خون میگیره که !!!!! منم اومدم بیرون پارش کردم . زن پسر داییم بخاطر همین قند خون گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو همین ماه عسل امسال یه قسمتش میگفت پسر بیست و چند ساله ورزشکار به خاطر قرص و مکمل سکته کرد
مربی من خیلی نامرده ولی خیلی خیلی حالیشه
ولی پدرمو در اورد اضافه وزن داشتم با ورزش اول 12کیلو کم کردم بعد بهم گفت 4 کیلو اضافه کن
الان تو مرحله اضافه کردنم فقط نمیدونم چرا الان هم برنامه غذایی دارم هنوزم نمیتونم فست فود بخورم
فست فود برای مردم و مخصوصا بدنسازها و ورزشکاران سم هستش اما خواستین بخورین ماهی 1 بار مشکل نداره
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی نمیدونه ؟ ! عجب !
"I'm the beast of bedtime tales."
آخه مگه میشه کسی ندونه؟ آخه سوالش رو خودت جواب دادی ، خوب بازی کن فقط همین!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رفیق یه عکس از هیکلت داری بزارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا درسته! خود من وفتی سرعت میرم میخوام سبفت بگیرم اولا مثل همه ترسی ندارم که از سمت راست سبقت بگیرم البته اگر شرایطش از نظر خودم اوکی باشه و قبل اینکه این کارو کنم همیشه یک چیزی مثل یک باد سریع توی ذهنم اون مسیرو طی کرده و من دقیقا" دنبال اون میرم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکسری هم یکی از بچه ها شوخی میکرد ماشین رو میگرفت رو اینو و اون همه میترسیدن میگفتن نکن یه لحظه ماشینو گرفت رو من من واستادم ماشین که نزدیک شد پریدم بالای جدول رانندش که رفیقم بود گفت تو دیوونه ای ها! منم به رو خودم نیاوردم اما راستشو بخواید مدل حرف همین طرف اومدن ماشین برام صحنه آهسته شد!!
من تا به الان فکر میکردم اینا قابلیت های خودم هست lol
من که نبودم اما یکسری از رفیقای فابم که رفتن هنرستان اونجا همکلاسی داشتن کلت (هفت تیر) میاورده سر کلاس :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو هنرستان های دیگه ساوه هم مواد و مشروب چیز طبیعی هست :دی البته هنرستان خوب هم داریم اما انگشت شمارند.
مطمئن باش تنها دلیلی که به چیزی آلوده نشدی و سراغ چیزی نرفتی همین کامپیوتر و اینترنت بوده! البته وابستگی بیش از حد هم خوب نیست...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
باو ما 3 سال پیش سر کلاس یه معلمی داشتیم پو ... ر ن میدیدیم یهو اومد بالا سرمون ،یا خدا! منو هل داد یه کی خواست بزنه تو گوشم،جاخالی دادم زد تو کمرم گفتم آقا چرا میزنی حق زدن نداری،درستو بده ،گفت من مرد نیستم به تو مستمر بیشتر از 5 بدم
دیوس 5 داد ( اونم مستمر نهایی سال سوم )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©