این فکر نکنم باگ باشه! compendium این ست اینطور راه میره کلا :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این فکر نکنم باگ باشه! compendium این ست اینطور راه میره کلا :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینطوری باشه (که فک نکتم) مزخرف ترین ست تاریخ دوتا همینه... اصلا یه جوری راه میرفت ..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (09-21-2015)
چون من توی یه بازی یک نفر داشتش اینطور راه میرفت... مدل compendium بود که هوک و سلاحش طلاییه ولی باز مطمئن نیستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی کسی از سایت persiansteam چیزی خریده؟ قابل اعتماده؟ قیمت ارکاناهاش خیلی ارزونه! شاید یکی گرفتم ازش ولی به خاطر قیمت کمشون ادم شک میکنه :/
لینک سایت قرار نده لطفا !
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
معذرت میخوام!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون سایتی که بالای فروم سمت چپ تبلیغشو زده منظورم بود!
اره من همه چیزامو از پیشش خریدم
این سته هم کلا همین طوریه
راه رفتن pudge بخار جمیه که روی ست golden این هیرو هستش شما میتونید جم رو جداگانه هم بخرید که قبلا فکر کنم 20 دلار بود الان ندیدم که ارزون شده یا نه
Apdentist (09-21-2015)
بله اون سایت معتبر هست ،اگه چیزی کم شد ازت یقه مملی رو بگیر
[DR.[mmL (09-21-2015)
بعد از این Price میره Yuri رو تا میخوره میزنه و بعدش Yuri براش توضیح میده که فضیه چی بوده و آخرش با هم میرن Suicide Mission که فکر کنم آخرین مرحله بازی بود...
درسته دیگه مثل قدیم گیمر نیستیم اما اینجور چیزارو خوب یادمونه :دی ناگفته نماند من mw3 رو 2 سال پیش تموم کردم فکر کنم اون موقع 2 سالی میشد بازی اومده بود
الانم دیگه بخوام بازی کنم دسته ندارم جفت دسته ها ایکس باکسم دسته بچه هاست تازه خودشم میخوان بیان ببرن نمیزارم :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©