از اپدیت قبلی فقط Bundle دراپ میشه که به نظرم خیلی مسخرست چون الان تقریبا 2 لول رفتم بالا ولی هنوز یه bundle هم نداده
از اپدیت قبلی فقط Bundle دراپ میشه که به نظرم خیلی مسخرست چون الان تقریبا 2 لول رفتم بالا ولی هنوز یه bundle هم نداده
آره دقیقا, الان از وقتی که گفتن تو بازی دیگه باندل یا chest دراپ میشه من 15 دست پلی کردیم ولی تو این 15 دست نه به من باندل داده نه دیدم به کسی باندل داده باشه....
Four-Eyes (11-03-2014)
واسه من باندل morph داد . birotes binding set
جالبه سامی یوسف یک آهنگ در مورد امام رضا به زبان فارسی و موسیقی تمام ایرانی خونده . آهنگسازش هم پدرشه
بالاخره برای خیلی ها شفاف سازی شد که شیعه هست
دانلود آهنگ جدید سامی یوسف – زیارت (امام رضا)
زنجانی ها خسته نمیشند؟! ، کلا در حال عزاداری هستند .. هرچی میگذره همینطوری شلوغ تر هم میشه
چند ساعته تلوزیون (شبکه 2 و 3) فقط زنجانو نشون میده ، مثل اینکه امروز فقط زنجان عزادارییه ، دمشون گرم !
'ScoOPiNG yO (11-05-2014),A_W_Z_2 (11-05-2014),FCB (11-05-2014),Mr.Nobody (11-05-2014),[DR.[mmL (11-05-2014)
زنجان بزرگ ترین گرد همایی برای عزاداری رو داره هر سال هم بهتر از سال قبل.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه جا گرد رو هم جمع میشن زنجیر میزنن خیلی زیباست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ترک ها مردمی فوق مذهبی هستند...بمیرن دینشون رو ترک نمیکنن....
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
5 تا لول اپ شدم
1 اف هند بونتی بهم داد
باکس لول 30 هم گرفت
جاتون خالی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروزم رفتم تو عزادارای شرکت کردم...
حالا این عزاداری ها که هیچ حتی عزاداری های خیلی کوچیک هم شور و حس خاصی داره من خودم شاهد بودم 12-13 نفر جمع میشن عزاداری میکنن و اون عشقی که حتی توی اون عزاداری ها هست مثال زدنیه.
عشقی که مردم زنجان به ایام محرم دارن دیونگی رو رد کرده...
ویرایش توسط Mr.Nobody : 11-05-2014 در ساعت 09:02 PM
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©