دلم برای انسان ها تنگ شده .......
دلم برای انسان ها تنگ شده .......
''iMM (11-07-2014),SmallStyle (11-06-2014)
مگه مجبوری تو جنگل زندگی کنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برگرد به شهر
'ScoOPiNG yO (11-07-2014)
شهری وجود نداره ... به کدوم شهر برگرده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شهر ها جنگلی بیش نیستند
fever361 (11-07-2014),Mohammad_ai69 (11-07-2014)
شما چندین بار این جمله رو بخون شاید بتونی درکش کنی و بفهمی جمله مفهومی چی هستش نه بیای برای خودشیرینی پست بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (11-07-2014)
این یه جمله فلسفیه کلی معنی توشه دلم برای انسانیت و... تنگ شده
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
نشد یه دست دوتا بریم کل بد شانسیا دست ب دست هم ندن بازی رو زهر مار کنن واسمون تیم نوب و لگ و dc به کنار نویز خط هم بهش اضافه شد ( Ping رو میبره 1000 ) :smile13:
[DR.[mmL (11-13-2014)
اقا مردیم یه اموزش جدیدی یه چیزی بزارید
دمو دوتا بازم نمیاد حال کنیم
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
بشینید سری dota true stories رو ببینید. خیلی باحالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
true storis - reporter - weekly همشو دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
دوستان من مثل اینکه مورد لعن قرار گرفتم
هر بازی که میرم،
1.یا یکی Leave می کنه.
2.یا یکی عمدا Feed می کنه.
3.یا یکی عقل نداره Feed می کنه.
3.یا تیممون مثل !@*$ پیک می کنن.(مثلا وقتی یکی AM برداشته از تیم ما,یکی دیگه Spectre برمیداره واسه Offlane و نمی تونه فارم کنه).
4.یا Carryمون فارم نمی کنه یا بلد نیست بازی کنه.
5.آِیتم های مزخرف می سازن.(همین بازی آخرم Axe پس از Feed کردن،کلا رفت جنگل و اولین آیتم Shadow Blade خرید.
6...
مورد 3 و 4 در اکثر بازی هام پیش میان...
واسه ی این چیزهای مسحره رنکم از 4k رسیده 3475.
هیچ وقت تیم سالمی واسم پیش نمیاد همیشه حداقل یکیشون بسیار نوب تشریف دارن
لطفا نصیحت نکنید که بازیتو بهتر کن،سعی کن تیم رو تحمل کنی و...اگه کوچک ترین ارتباطی به بازی من داشت اینجا نمی نوشتم.
همین اواخر فوق العاده invo بازی می کنم،ولی هر بازی می بازیم چون تیم حریف Outcarry مون می کنه...
یه بازی اصلا یادم نمیره،من Mirana بودم و با Es و DP،تو جنگل حریف می چرخیدیم و Death Ball شده بویدم،هر دقیقه یکیو می کشتیم تیم حریف هیچ فارمی نکرده بود و Level هاشون از ما کمتر مونده بود.یادمه 3 بار Blink Arrow خیلی جالب زدم...به عنوان Carry معظم،Morphling داشتیم که 33 دقیقه که ما در حال چرخش بودیم در حال Free Farm بود.دقیقه 33 آِیتم های طرف->Power Treads+Ghost Scepter...با اون همه تلاش pa شون دد حالی که من level 15 بودم و PA Level 9، از Lane morph شروع کرد به فارم در عرض 14 مین تقریبا آیتماشو کامل کرد و شروع کرد به درو...یعنی Score چیزی شبیه به 40-21 بود...
و چیزی که واقعا منو ناراحت کرد،اول بازی طرف وقتی می خواست Morph برداره،گفتم که Morph اگه بلدی بازی بده و طرف شروع کرد که من بهترین Morph Player هستم و فلان...
خلاصه دعایی واسه خلاصی از لعنت بلدید...WTF...
'ScoOPiNG yO (11-20-2014),WardeN (11-20-2014),[DR.[mmL (11-20-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©