خیلی اشتباه کردی که بکاپ نگرفتی اگر انتن میپرید کلی خرج رو دستت می نداخت برو دعا کن درست اپدیت شده
خیلی اشتباه کردی که بکاپ نگرفتی اگر انتن میپرید کلی خرج رو دستت می نداخت برو دعا کن درست اپدیت شده
Ota مگه میشه اپدیت کرد وقتی جیلبریک هستیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا تو Ios9 دیگه از app ها بک اپ نمیگیره.تنها راهش tongbu یا نرم افزار های مشابه هست.
این قضیه سرور perfect world رو کسی میدونه ؟
اصلا قرار نبود آپدیت بشه میگم سر یک اشتباه خیلی بد بود...:smile13:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره! ورژن 8 بود گوشیم 1 سالی بود آپدیت نکرده بودم چون لازم نبود!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی واقعا نمیشه؟! الان شما میگی گوشی جیلبریک شده قابل آپدیت نیست؟ :دی پس چجوری باید جیلبریک رو پروند؟ یکیش همین راهه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز من الان 9.1 هستم اما میخوام "دانگرید کنم" این یعنی اینکه برم ورژن پایین تر و برای اینکه مثلا از 9.1 برم 8.4 که جیلبریک داره باید بکاپ 8.4 داشته باشم وگرنه همه اطلاعات گوشیم پاک میشه سر همین میگم بکاپ ندارم وگرنه هم از 9 میشه بکاپ گرفت هم 9.1
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
1-همه منابع جیلبریک میگن Ota اپدیت روی گوشی های جیلبریک کار نمیکنه.ریستور بهترین راهه برای پروندن جیلبریک.بعدش هم من گفتم جیلبریک ، Ota قابل اپدیت نیست.لطفا درست بخونین متن رو (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-توی Ios9 نمیشه از app ها بک اپ گرفت.
3-راه دانگرید به 8.4 بسته هست.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 09-29-2015 در ساعت 04:22 PM
شما که میگی بهتر بخون، خودت بهتر میخونی؟ من کی گفتم گوشیمو ota آپدیت کردم؟ حالا هی بیا بگو ota من تعریف نمیخوام کنم اما بزار روشنت کنم دوست عزیز من تو این داستانا و به خاطر اینکه دوست داشتم همه کارا گوشیمو خودم کنم بالای 1 تومن پیاده شدم از بس گوشی رفته واسه تعمیر...
حالا هم رک بگم یکی مثل شما هی بیاد یکسری مطالب غیر مفید تحویل من بده و جای کار دیگه بیاد اطلاعاتشو ب رخ بکشه رو اصلا دوست ندارم جوابشو بدم. این پست من به نوعی تخلیه اعصاب بود چون اصلا" اپل حتی گفته جیلبریک ورژن 9 غیر ممکن هست و بهمین خاطر یک انجمن هکری 3 میلیون دلار جایزه برای کسی که این ورژن رو هک کنه گذاشته...
این اخبار و چیزا مثل پتک تو سر من میمونه که باید حداقل تا آخر اکتبر صبر کنم که پایان مهلت این انجمن برای شرکت کننده هاش هست تازه اگرم هک بشه برای عموم قابل دسترس نخواهد بود و این یعنی حداقل تا آخر نوامبر باید صبر کرد شایدم بیشتر...:smile14:
فرق بین من و یکسریا مثل کاربرای ویندوز xp توی سال 2015 و ویندوز 10 هست. من به خاطر توییک هایی که نصب کرده بودم اصلا گوشیم کاملا" customize بود هرکی میدید میگفت این چیه خودمم باهاش حسابی حال میکردم اما حالا...هعی...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
w3c (09-29-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگه شانسه ماعه بهترین چیزی که میده شمشیر Rare فانتوم اسسینه
"I'm the beast of bedtime tales."
w3c (09-29-2015)
w3c (09-29-2015)
دوستان کلا روشی برای بدست اوردن ارکانا بجز خریدن هست؟
واقعا ارزش نداره وقتی یه سری پول غذا نداره من 100 تومن بدم یه ارکانا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©