امروز با یکی از بچه ها یه کاستوم گیم hero boss رفتیم بلاخره تونستیم نیکس رو بکشیم دوسه تا بعدش هم کشتیم بعد به شدو فایند رسید hp 70k رو تو دو اتک میزد ماهم بیخیال شدیم عکس هم گرفتم رو پروفایل استیمه اگه وقت کنم اینجا هم اپ میکنم
امروز با یکی از بچه ها یه کاستوم گیم hero boss رفتیم بلاخره تونستیم نیکس رو بکشیم دوسه تا بعدش هم کشتیم بعد به شدو فایند رسید hp 70k رو تو دو اتک میزد ماهم بیخیال شدیم عکس هم گرفتم رو پروفایل استیمه اگه وقت کنم اینجا هم اپ میکنم
w3c (10-01-2015)
nyx فقط باید bkb داشته باشی غیر از این نمیشه زدش! البته بنظر من gaurdian of forest( drow ranger قوی تره nyxهست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (10-01-2015)
نیکس رو بعد 3 بار باختن زدیم خونش پر پر بود بعد یهو مردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش وارلوک اومد اونم زدیم گولمش هم اومد یکم سخت بود اونم زدیم بعد یه ربات هم بود اونم سخت بود یکم قدرتش خیلی زیاد بود تو یه ضربه میزد مارو ولی اونو هم زدیم ولی به شدو فایند که رسید اصن گرخیدم
دوتا کمبو میزد میموردی فردا هم دوباره میریم یه پلی میدیم شاید تونستیم شدو رو هم بزنیم
راستی کسی به مرحله اخرش رسیده ؟ اصن تموم میشه این بازی ؟
w3c (10-01-2015)
اره من تمومش کردم یه بار نرمال یه بار هم هارد همین شادو فیند اخرین باس هست تا اینجا... اپدیت های بعدیش باس هابیشتر میشن ( میخوای ببری اسپکتر پیک بده یه divine armor + blood gem ببند راحت همرو میزنی! )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (10-01-2015)
يكي از بهترين هيرو ها توي boss fight enchantres هستش براش بايد اون آيتمي كه رنج اتك ميده رو خريد از اين ور مپ اونور مپ رو ميزنه
توي بعضي مرحله ها هم ميتونه بعضي از zombie ها و Trent هارو مال خودش كنه
enchantress- spectre- slark - terroblade- dk - qop اینا ازبهترین ها هستن... البته خب همه هیرو ها خیلی قوی هستن! بنظر خودم اسپکتر از همه بهتره چون هم تانک خوبیه هم التیمیتش خیلی خوبه armor lost per hit!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نمیکردم سایت های شرط بندی بتونن انقدر راحت تو ایران فعالیت کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
قضیه از سایت هم گدشته الان پیش بینی فوتبال با جایزه مجوز از وزارت ارشاد داره هر هفته برگه هاش چاپ میشه و از مبلغ 1000 تومن تا 200 هزار تومن هم داره 15 بازیو پیش بینی میکنی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل نوید نود یا یاس
البته فکر کنم مال ارمنیا باشه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
WardeN (10-01-2015)
هرچی به نفع باشه مجوز میگیره
FCB (10-01-2015)
دوستان ساعت سایت واسه من باگ شده و هر کی هر مطلبی مینویسه دو ساعت جلوتر نشون میده واسه شما هم اینطوریه مثلا اینو نوشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز, 02:35 pm
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©