یعنی این دو شب دهن ما سروریس شده بخاطر ویندوز ، حالا همه چیز رو درست کردم استیم run نمیشه !!!! پسورد میزنی که وارد شده بدون ارور یا هیچ چیزی میپره و نمیاد نه تو task هستش نه هیچی ، دارم دیونه میشم
یعنی این دو شب دهن ما سروریس شده بخاطر ویندوز ، حالا همه چیز رو درست کردم استیم run نمیشه !!!! پسورد میزنی که وارد شده بدون ارور یا هیچ چیزی میپره و نمیاد نه تو task هستش نه هیچی ، دارم دیونه میشم
لیگ اف لجند هم میخاستم نصبش کنم همون اول ارور میداد بعد نو تسک بود نه چیزی تکون هم نمیخرد فقط مجبور بودم ریاستارت کنم
اصلا فایل نصبیش افتضاح بود 2 گیگ دانلود کردم بعد کامپیوتر خاموش کردم رفتم بیرون برگشتم دیدم باید از اول دان کنم استاپ نداره بیخیالش شدم
چه دکلمه قشنگی
تکرار غریبانه روز هایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود انبوه پنهان بود
بگو از لحضه لحضه های مبحم کودکیت از تنهایی معصومانه دستانت
آیا میدانی که در هجوم درد ها و غم هایت و در گیرو داد ملار آوره دوران زندگیت حقیقت عشق نهفته بود؟
اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری ، در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز در آیی.
و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
امروز داشتم تو History اکانتم میگشتم که اینو دیدم , یادش بخیر , حدود 3 سال و نیمه پیش بود.
برا منم پیش میاد این، task manager رو باز کن برو قسمت Processes ، استیمو اونجا پیدا کن End Process بزن (اگه 2تا یا بیشتر هم بود همشو ببند) بعد دوباره از طریق گزینه Run as Administrator استیمو اجرا کن.(ترجیحا از خود پوشه استیم برنامشو اجرا کن به جای shortcut)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخدا اگه آپدیت 1 گیگی رو توی5 تا 200 مگ میدادن خیلی برای ما راحت تر بود،آخه 1گیگ.....؟ 5 تا 200 میدادن واقعا خوب بود! میشه گفت صدای کسی هم بلند نمیشد مثل الان.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
لحظه لحظه ؟ مبهم ؟ ملال آور ؟ اونوقت من فکر میکردم املای من ضعیفه . :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قصدم فقط شوخیه . نیاین بزنین مارو :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
n.0 n@me (10-05-2015)
1 آپدیت برای بعضی ها توی همین ایران فقط 15 دقیقه یا کمتر زمان میبره ، دیگه حساب اروپا و آمریکا رو بکنید ...
FCB (10-04-2015)
از یه انجمن دیگه کپی کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-------------------------
بازی 100% برد دو طرف مگا کرده بودیم ، یهوی یکی PM داد بازی 1 مین فریز شد برگشتم دیدم مردم اون ها هم دارن بیس رو میزنن
-25 mmr بد تر ریپورت کردن 5 دست هم LP شودم.
?God wtf is wrong with me life
این سومین باری هست که یکی از فرند هام پی ام میده وسط بازی لگ میشم
انصافا وسط بازی یکی دیگه پی ندید همه نت با سرعت 1 مگ دانلود ندارن.
ویرایش توسط ATER : 10-04-2015 در ساعت 01:07 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Viper (10-04-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©