گرنا که من اصن نرفتم سمتش ولی رفیقم دوتا1 بازی میکنه میگه میخوان سرور هاشون رو اپ کنن بعد یه نسخه جدید بدن بیرون یک هفته ای کاربر میبرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرنا که من اصن نرفتم سمتش ولی رفیقم دوتا1 بازی میکنه میگه میخوان سرور هاشون رو اپ کنن بعد یه نسخه جدید بدن بیرون یک هفته ای کاربر میبرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آهنگ منو یاد GTA: Vice City میندازه ! خیلی وقتا از رادیو ماشین پخش میشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
دوستانی که مثل من دیگه دوتا بازی نمیکنن یه بازی پیشنهادی براشون دارم،
بازی ایرانی و آندرویدی "هشت خوان"
توی بازار برای دانلود هست. رایگانه. چندتا جایزه معتبر هم برده. به شدت اعتیاد آور ! (حداقل برای من)
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
سلام hearthstone که خیلی بهتره
بد نیست ولی مثل کلش هرچی پول دار تر باشی و پول خرجش کنی قوی تری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایا می دانستید در سایت چت روم هم داریم ؟
Four-Eyes (10-09-2015)
مدیران این سایت خوب میشه یه کاری کنید و ساعت رو درست کنید واقعا ادم قاطی میکنه
ساعت طبق ایران تنظیم شده و کسی مشکلی نداره ، ظاهرا شما خارج از کشور هستید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا احتمالا تنظیمات رو تغییر دادید .
از این قسمت ساعت رو طبق ایران تنظیم کنید :
http://forum.dotabaz.com/profile.php?do=editoptions
سلام. من Heartstone بازی نکردم ولی خوب این پرتابل ــه و راحت تره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره مشکلش همینه. ولی تو اینم میشه پیشرفت کرد و خودش هم زیاد جایزه میده بعد هر بازی. و اگه بتونی اولش یکم خرج کنی و سنگ بخری خیلی جلو میوفتی. ولی اول سعی کن با کارت های رایگانش زیاد بازی کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا تجربت بره بالا و دقیقاً بدونی چه کارتی لازمه بخری.
همین الان چِکِش کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه گفت یه تقلید موفق واسه کسایی که HeathStone بازی نکردن
خودتون ببینید
Senjin Shielmdasa: TAUNT
شاگرد زره ساز : مدافع
Magma Rager
آذرین
نمیخوام بهشون ایراد بگیرم ، آفرین بهشون !!
میتونن خوب پول در بیارن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©