روزی که ایران درست شه ، امریکا تو مریخ کاسبی راه انداختهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی عقبیم ، خیلی ...
روزی که ایران درست شه ، امریکا تو مریخ کاسبی راه انداختهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی عقبیم ، خیلی ...
w3c (10-11-2015)
steam رو یه بار restart کنی درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (10-11-2015)
دقیقا منم از مون موقع اپ نکردم تا یکی دو ماه دیگه 5م نمیکنم تا این سیل اپ های مزخرف تموم شه امروز هم که 500 تا دیگه اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
همون امریکا میاد چوب لاچرخ ایران میکنه ، تحریم میکنه و همه جوره داره امنیت رو میگیره تو منطقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهونه ش هم شده ایران نباید با انرژی هسته ای کار کنه ، باید عقب افتاده باشه ، بعد خودش راه به راه بمب اتم میسازه و میزنه
اگه همین تحریم های چندین ساله نبود ، الان وضع خیلی بهتر از اینچیزا بود ، عالی نبود ، ولی خیلی بهتر بود
باز نسبتا خوب عمل کردیم تو وضعیت تحریم ، هر کشوری بود شاید نابود میشد
الان هم دارن کلی از انرژی هسته ای کوتاه میان تا کمی از تحریم ها شاید برداشته بشه
هرجور حساب کنی من یکی به پیشرفت امریکا حسودیم نمیشه ،
کلا تو این دنیا گرگ و کثیف باشی و حق بقیه رو بخوری میتونی پیشرفت میکنی
این دیگه انتخاب هر شخصیه که چجور آدمی باشه
''iMM (10-11-2015),ABNightmare (10-12-2015),ATER (10-12-2015),UnHoLy666 (10-11-2015)
با اینکه خیلی از این عقب موندگی هامون هم ربطی به آمریکا نداره و اکثر مسئول هامون به فکر جیب خودشونن تا اینکه رفاه مردم رو بیشتر کنن ( و خیلی بحثش کلیه حوصله ندارم ! )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی باز به طرز عجیبی با حرفات موافقم :imtwitchingplz:
ABNightmare (10-12-2015),w3c (10-13-2015)
اونو خودم قبول دارم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی همین که اقتصاد کشورو با تحریم داغون میکنن ، اینکه ایران مجبوره کلی حواسش به مناطق اطرافش باشه تا بهش حمله نکنن و کلی مسائل دیگه ، در کنار اینکه باید سعی کنن کشور اسلامی باشه ، بخاطر انقلابی که قبلا اتفاق افتاده و مردم اسلام رو قبول کردن ، و هنوز تعداد کسانی که مخالفش هستند در حدی نیست که بخوان نظام رو تغییر بدن (خودم موافق اسلامم البته) ، و بخاطر همین هم خیلی از کارها رو که میتونه باعث پیشرفت بشه رو انجام نمیدن ، مثل تجاوز به کشور دیگه ، زور گفتن به کشور ضعیف تر که امریکا عملا همینکار رو داره میکنه و خیلی چیزای دیگه
باعث میشه نتونن رو خیلی چیزا راحت تمرکز کنن تا حلش کنن
+ ضعیف بودن و ناسالم بودن خیلی از مسئولین ، نمونه ش همین کسی که امروز تو مجلس ، صالحی رو تهدید کرد که اگه برجام به فرجام برسه ، تو راکتور اراک دفنش میکنه و روش سیمان میریزه !
وقتی امثال این تو حکومت باشن ، همین میشه
''iMM (10-12-2015),ABNightmare (10-12-2015),ATER (10-12-2015),FCB (10-12-2015),Soul Keeper (10-12-2015),w3c (10-13-2015)
خیلی بده ادم دلش بگیره و ندونه چیکار کنه... :imhorrifiedplz::getawayplz:
ATER (10-12-2015)
بله این دنیا بخور بخور شده حتی به فامیل خودت هم نمیتونی اعتماد کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی از سایت lion computer خرید کرده ؟ می خوام ببینم مورد اعتماده یا نه . در حد ۴ تومانی می خوام خرید کنم نمی خوام بدبختم شم .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©