رفتم تموم شد 3 ماه دیگه میاد
تو این سه ماه نه معافیت نه گواهی نامه نه حساب بانکی به این سیستم ثبت احوال
رفتم تموم شد 3 ماه دیگه میاد
تو این سه ماه نه معافیت نه گواهی نامه نه حساب بانکی به این سیستم ثبت احوال
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Soul Keeper (10-27-2015)
توی این چند سال تا حالا نشده که هر یک ساعت میام یه پست نباشه باید با ماسک وارد شد چون خاک داره . باید گردگیری کنیم :smile36:
سلام پیرمرد،خوبی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم باید با سر برم تو دفتر پیشخوان بیینم چی شد... خیلی طول کشید :frageplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز یعنی همین الان سرعت نت من 12 مگ شد how god? عکس نگرفتم ولی فیلم گرفتم اما دوستام کمی بی جنبه بازی در آوردن و فحش نثار ... کردن که چرا نتشون اینطوری نیست نمیشه قرارش داد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چرا تازگیا من هر پستی بزارم کسی تشکر نمیکنه؟!
چیه حسودیتون شده یا فکر میکنید 3k تشکر کافیه برام؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (10-30-2015),ABNightmare (10-28-2015),ATER (10-28-2015),Butcher (10-28-2015),Rango.IR (10-28-2015)
حدود تشکرت هم hندازه رنکته دیگه ببر 5 ، تشکر ها هم میل پیدا میکنه به 5k :smile30:
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WTF 986 Mg?
UnHoLy666 (10-30-2015)
lol
باو جدی remove dota2 ،دیگه گند زدن توش .پفففففففففففف
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©