سرعت مخابرات 512=64 کیلوبایت
حالا امروز افت سرعت پیدا کرده -30 شده
زنگ زدم پرسیدم جریان چیه میگه نمیدونم اصن بهمون چیزی نگفتن و نمیگن فقط چند هفته ای اینطوری هستش [ ggwp fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu your mother mokhaberat]
سرعت مخابرات 512=64 کیلوبایت
حالا امروز افت سرعت پیدا کرده -30 شده
زنگ زدم پرسیدم جریان چیه میگه نمیدونم اصن بهمون چیزی نگفتن و نمیگن فقط چند هفته ای اینطوری هستش [ ggwp fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu your mother mokhaberat]
فقط اینو بگم که دووم نرف شد لوللللللللللللللللل wtf valve idiot?
برای یک ماه دووم رو قوی کرده بودن دوباره ضعیف شد،من نمیدونم چرا والو فک میکنه دووم - بت رایدر الان شاخن که هی ضعیف ترشون میکنه..
ویرایش توسط Apdentist : 10-30-2015 در ساعت 12:24 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (10-30-2015)
بازی های Low Priority از All Random به Single Draft تغییر یافت.
dota2.news
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا یعنی 99 درصد کاربرای این سایت مدرسه ای بودن؟ پس کجایید؟
من که همش هستم ولی کسی نیست! جدیدا هم مد براک لسنر زدی! مبارکه :dererplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (10-30-2015)
هستیم ولی مثل بعضی ها بیکار نیستیم (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هستم ولی نیستم :imhappyplz::imspinningplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلم می خواد برگیردم به زمانی که تازه دوتا 2 شروع کردم :d لذت خوبی داشت توی خونه دانشجویی
هستيم فقط درگيريم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اهان یعنی تنها کسی که هم هست هم درگیر نیست منم؟ :fullofshtplz:
من الان کارم همش شده دوتا2 بازی کردن!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©