Mohsen Chavoshi – Kojaei.mp3
وقتی سری دوم میگه :
دقیقا کجایی :smile13:
trace (11-17-2015)
the reason i watch shahrzadThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tarane alidoosti
mostafa zamani
mohsen chavoshi
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Rango.IR (11-17-2015)
یه بازی با اسون رفتم با پینگ 250 لوس 20
تا مین 8 - 3 بار مردم ایتم ماسک مدنس پاور ترید چنتا هم تلپورت بعد نتم قطع شد تا مین 20 تو بازی نبودم
اومدم دیدم تموم ایتم هام رو فروختن لول هم 6 تیم ما تاور های 1-2 هر 3 لن رفته بود حریف هم تاور های 1-2 بات و مید و تاور 1 تاپ
وایسادم پولم جمع شد یه بوت خریدم رفتم یکم کریپ میکشتم سریع بر میگشتم تو بیس تا اینکه مین 25 اسنایپر ما لیو داد منم ایتم هاشو فروختم پاور ترید و مدنس رو گرفتم شروع کردم فارم کردن تا... اخر بازی که فول فارم شدم این وضع من
چنتا فایت خوب رو گرفتم ولی به خاطر این پینگ و لوس لعنتی فایت اخر رو باختیم بعدش بای بک نداشتم حریف هم بازی رو جمع کرد
http://8pic.ir/images/r8q3vqf09ayh83p1t47p.png
رفته بودم گیمنت اینفینیتی (شریعتی) ساعت 5 تومن (پاییز 4 تومن) 55 تا سیستم داشت.
و یه نت 1 مگ پهنای باند اختصاصی.
Dota 2 سرور اورپای غربی و شرقی پینگ 90 تا 100 (پینگه لحضه ای نه اونی که تایپ میکنی -ping وگرنه با -ping حدود 50 بود) جالبه اصلا نه لگ نه 1% loss
قابل توجه آقاییونی که ادعا داشتن ایران زیر ساختش بد هست و همه این مشکلات به زیر ساخت ربط داره.
نه عزیز شیر فلکه نت دسته یه بنده خدایی هست سفت بستش به ما چیز نرسته وگرنه بخوای ماهی 600 تومن بدی نت نامحدود 1 مگ پهنای باند اختصاصی میدن (سرعت دانلود واقعا 1 مگ هست نه 100kb )
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (11-18-2015),pishva (11-19-2015),Viper (11-19-2015)
من همیشه میگفتم اگر پولدار بودم یه نتی میگرفتم ... برا همین بوده که یکی از دوستان گفت من 20 میلیون بهت میدم نت به من بده ! با من بحث میکرد بیا قابل توجه همون دوستان ، نمونش همین گیمنتی که ater میگه
بابا الان من نت 10مگ دارم سرعت دانلودم از 600kb بالاتر نمیره 80تومان ماهی دارم میدم
پول اینترنت آمریکا رو میگیرن اینترنت افغانستان هم بهمون نمیدن
یه سری فصیل افتادن رو وزیر ارتباطات نمیذارن بنده خدا جم بخوره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
والا من از اینترنتم راضیم
پشتیبانی پارس انلاین حرف نداره
از همینجا اعلام میکنم مخابرات در پشتیبانیتو تخته کن همه کارشناسات هالو تشریف دارن
والا با این حرفت به هالو داری توحین میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن پشتیانی مخابرات رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد خیلی ... هستن
زنگ بزنین پشتیبانی مخابرات فحش خارمادر بدین . ثواب هم داره به خدا بس که این افراد بی شخصیت و نادانن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چند وقت اخیر من دنباله این بودم که چرا مخابرات یهویی از این اینترنتی که تبدیل به اینی شد که الان هست
قبلا فک کنم تو پست های قدیمی گفته بودم که یه نت 128 نامحدود از مخابرات داشتم با پینگ 120 بازی میکردم خیلی هم روون بدون هیچ لگ-دیلی-تایم اوت
یه روز نت قطع شد و فرداش سرعتش از 30 ثابت شد 500
زنگ زدم گفتم خطوط تغییری کرده گفت که نه ما فقط یه روز به مناسبت عید قربان به همه هدیه سرعت بالاتر دادیم
منم تشکر کردم و تلفن رو قطع کردم ولی از فرداش .....
اینترنت سرعتش از 30 شد 20
پینگ 120 بود ولی 100 بار تایم اوت میداد
زنگ زدم گفتن مشکلی نیس
هر کاری کردم درس نشد
ناچار سرویسم رو از نامحدود به محدود 256 تغییر دادم و مشکلم حل شد
فقط یکم حجم بیشتر مصرف میشد ولی مشکلی نبود دیگه پینگ درست شده بود تایم اوت دیگه نمیداد تا این که رسید به اپدیت کریسمس سال قبل
از اون روز به بعد سرویس های حجمی هم خراب شدن نت 1مگ با 256 هیچ فرقی نداشت و .... تایم اوت مکرر
تا 1.5 ماه پیش فکر میکردم مشکل از خط تلفن ما بوده که هر سری زنگ میزدم میگفتن خط تلفنتون ایراد داره
تا این که رفتم پارس انلاین و اونجا ثبت نام کردم
اونجا رفتم از مدیر فنی شرکت یه قول هایی درباره پینگ تایم و تایم اوت بگیرم که ایشون با لحنی خیلی خیلی دوستانه همه چیز رو توضیح داد و قول داد اگه مشکلی نداشته باشه خط تلفن ما پینگ زیر 300 رو برای خارج کشور تضمین میکنیم ولی در واقع پینگ زیر 150 هست و عملا داخل شرکت هم نشون داد
من یه سوال درباره تایم اوت مخابرات کردم و ایشون فرمودند که مخابرات طی این 1 سال محکوم به کم فروشی شده
منظور ایشون از کم فروشی این بود که پهنای باندی که باید مثلا به 8 نفر فروخته میشد به 16 نفر فروخته شده و به همین دلیل الان توقف فروش داره ولی چون تحت ارگان های دولتی هست باز هم میفروشه
از اونجا بود که فهمیدم این 1 سالی که من تایم اوت داشتم این دروغ گو ها مشکل رو از من میدونستن و درحالی که مشکل اصلی خود مخابرات بود. ....
امیدوارم که کسی دچار این شیاد ها نشه و تو دامشون نیوفته
جدیدا شنیدم که مخابرات خط هایی که میفروشه رو صلب امتیاز نمیکنه و وقتی میگین جمع اوری بشه خط تلفن شما رو به pcm تبدیل میکنن که نتونین از شرکت خصوصی سرویس بگیرین
مواظب باشید !
amin00988 (11-20-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©