match id رو گذاشتم ریپلی رو دانلود میکردی دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
twitch چرا
match id رو گذاشتم ریپلی رو دانلود میکردی دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
twitch چرا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بچه ها توی ریبورن هر اکانت lvl چند باید بشه تا بتونه رنک مچ بازی کنه?
ویرایش توسط Soul Keeper : 11-25-2015 در ساعت 12:41 AM
از نگاه خوده bulldog میخواستم بیبنم دیگه اونجوری باحالتره XDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (11-25-2015)
lvl dota 2 رو نمیدونم اما experience trophy باید lvl 50 بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در حالت کلی باید حداقل ۱۵۰ تا بازی انجام بدید.
توصیه دوستانه: اگر فکر می کنید رنک آنچنانی نصیبتون نمیشه الکی دنبالش نرید. ۱۵۰ تا بازی حداقل ۲ ماه زمان میبره و اگر هم میدونید نهایتا" 4k میشید همین الان هم اکانت های 4k رو مفت میدن.
پنهان کننده: پی نوشت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Soul Keeper (11-25-2015)
درود بر شرفت برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگم تو گیم 950ه اصلا هم تکون نمیخوره از سرحاش..
The enemy of my enemy is my Friend
viva telecam
50 % pocket loss
......... 100 جا چسبوندیم ، "کارت خوان نداریم، لطفا سوال نفرمائید."
امروز به همین تاپیک قسم یارو 5 بار پرسید کارت خوان دارین .....
درد مگه یکی دوتاست ....
داعشی هم شدیم خبر نداریم ! چرا چون بدون کارت ملی، انتظار دارن سند بزنیم و ما هم نمیزنیم ....
خدایا مردم ما چیزی به اسم عقل دارن ؟ یعنی امیدی هست ؟
....
...
..........................................
..................
__________________________________________________ ____________________________________ . . .
پ.ن
خیلی رو اعصابم بود گفتم یکم تخلیه کنم :crazyticplz:
فکر بد نکنین ! ..... ها همش درباره مسائل روزه که نمیشه اینجا بیان کرد ....
ویرایش توسط Ajax : 11-25-2015 در ساعت 05:47 PM
یه ماهه دوتا بازی نکردم
انقد وقتم واسه کارای شخصیم کمه که حتی نیم ساعت در طول روز بیکار نیستم
وقتمو گذاشتم رو یادگیری موسیقی ( سه تار ) ، باشگاه میرم ( جودو ) ، کلاس زبان میرم ، تایم درس خوندنم رو هم اضافه کردم تا بتونم پزشکی قبول شم
بعضی وقتا به این فک میکنم که اگه هنوز دوتا بازی میکردم چی سرم میومد ، 2 سال چی سرم اومده ، چقد وقت هدر دادم ...
بکشین بیرون ، همتون جوون و نوجوونید ، شما که میدونید با نت ایران به جایی نمیرسید، اونی پیشرفت میکنه که پینگش 5ms باشه و همزمان دانلود کنه و استریم کنه، تازه پولشم در میاره
هوش به خرج بدین ، خودتونو نزنین به نفهمی
حسرتی بخورید جای این ساعتای هدر رفته ...
واقعا ممنون خدام که دیگه نه در حال تلف کردن دنیامم ، نه آخرتم
_ _ _ _ _ _ _
من اگه 3000 ساعت جای بازی کردن رو ههههههههههههههررررررررررر رررر چیزی وقت میزاشتم ( حتی پشت خود سیستم ) برنامه نویسی c++ ، کتاب خوندن ، حرفه ای چیزی یاد گرفتن الان جوونترین دکترای ایرانو داشتم ، یا داشتم پول پارو میکردم
ویرایش توسط ''iMM : 11-25-2015 در ساعت 06:12 PM
ATER (11-26-2015),Mohammad_ai69 (11-25-2015),pishva (11-25-2015)
حرفات قشنگه مهدی ! اما من که تمام دوستان نزدیکم تا به هم میرسیم حرف دوتا میشه چطوری بینه اینا ترک کنم اخه این بازی رو :d
مفت میدن ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب شما میشه معرفی کنه که یکی مفت بده من زیر 60 تومن ندیدم سی قانع بشه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©