چنل ایرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چنل ایرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش درخواست ادم رو رد میکنند.منم اکانتم limited.ایرانی ها رو پیدا میکنم ولی ID لازم برای add کرذن که نمیدونم چجوری گیرش بیارم.کسی اینجا نیست ما رو تو دوستانش اضافه کنه؟ID رو خواستید بگید پ.خ کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط HYP3R : 12-03-2015 در ساعت 03:01 PM
دوستان کسی از کتاب خوان استفاده کرده ؟ تو فکر بودم یه دونه بگیرم فقط گرونن !
خبری از 6.86 نشد قرار بود بعد از مجور بیاد که
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
1 ماه بعد از اتمام مسابقات . شایدم حرفشون رو عوض کنن و کم و زیاد بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
favel (12-04-2015)
سلام، میگم تاریخ اومدن Pit Lord و Arc Warden معلوم نیست؟ احتمالش هست توی 6.86 بیان؟
احتمال اومدن arc warden هست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
تو یعضی از costum game ها جای هیروی abbysal underlord بعد از abaddon خالیه! یعنی اسمشو نوشته ولی هیرویی نیست اونجا جاش رزرو شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئنی arc warden میاد؟
امیدوارم این فانتوم اساسین رو یکم نرف کنن
دیشب یه بازی با لجیون رفتم فانتوم رو هفت بار کشتن ولی بازم اخر بازی با لجیون 200 تا دوئل دمیج داشتم همه ایتم هامو هم استفاده میکردم بازم فانتوم اساسین رو نمیتونستم بکشم تو دوئل
!Even in death, you'll not see beyond the Phantom VeilThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بجا اینکه بگی نرف کنن بشین باهاش بازی کن
البته بنظرم نیاز به نرف کردن نداره نقطه ضعف زیاد داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©