This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انگار axe شش کرده روش بعد کشیدیش
انگار axe شش کرده روش بعد کشیدیش
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
Dav1d (12-28-2014)
خیلی نزدیک شدی xD اینم فقط fun بود اااا بعدش دقت کن اینو با ماژیک تو پنج دقیقه کشیدم بازم خواستی یه تشکر بکن بعد میتونی ازش استفاده کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Dav1d : 12-28-2014 در ساعت 07:06 PM
Amir_Invok3r (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-28-2014),mrc4ever (12-28-2014),رهی (12-28-2014)
چرا چشاش اینجوریه؟
هیتلرم نقاش بود سیاستمدار از آب در اومد یک سر برو دانشکده افسری شاید یک چیزی تو اون مایه ها در اومدی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Dav1d (12-28-2014)
این روزا هر کاری میکنم rank همش میبازم اینقدر نوب میفته که حالم بد شده carry میگیری همه carry میگیرن و نبود supp .....supp می گیری carry تیم میره boot mana با dagon میگیره !!! یا اندازه مو سرش feed میده . موندم چه کنم نمی خوام اکانت جدیدم بسازم
از 2800 اومده 2300 !!
راهی بلدین دوستان پیشنهاد بدین
Dav1d (12-29-2014)
منم با یه همچین چیزی مواجه شدم که rank پوکیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا در نبود دوتا باید چه کرد ? من تا اخر بهار سال دیگه از دوتا محروم شدم به احتمال 99% (کنکور و بعضی اتفاقات البته نه فقط دوتا کلا ازچیزایه مربوط به pc)الانم می خوام درس بخونم ولی هیچ سرگرمی نمونده واسه ما جز اینکه سر بزنم به سایت ببینم کی چی گفته برنامه ها تلویزیونم که یکی از یکی بدتر ( امروز برا بار 100م فیلم پاپیونو دادن دیگه فیلم جدید ندارن ببینم )فقط میشه مستند دید :/ دیگه داره حالم بد میشه اگه کسی تجربه ای چیزی داره بگه ما هم استفاده کنیم
Mohammad_ai69 (12-30-2014)
هیچ راهی وجود نداره همون بشین نقاشی بکش ایندفه نقاشی brood mother رو بکش
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Dav1d (12-31-2014)
تجربه من اینه که برا خودت 1 روز وقت بذار برو خلوت ترین جایی که سراغ داری دور از ادم و تکنولوژی مثل نت موبایل و ..... رویایی فکر نکن یه پارک هم میتونه همچین خصلتی داشته باشه
بشین فکر کن که چی می خوای و اگر درس بخونی و دانشگاه خوب بری چی در اینده بهت میرسه اما اگر بشینی بازی کنی و نخونی آیندت چه خواد بود و ..... بشین با خودت رو راست باش و تصمیم بگیر به خودت احترام بذار و مقایسه و رقابت در حدی که به نفرت و حسادت تبدیل نشه فکر کن که فلانی و فلانی میخونن و به جایی میرسن و...
بازی رو میتونی تو تعطیلات و بعد کنکور هم بکنی هنوز وقت هست
صادق و واقع گرا باش برا زندگیت تصمیم بگیر همین .
من یه ماه محروم شدم بعد نمره هام از 10 یا 12 اومد بین 18 تا 20 بعد اون تازه خودمو باور کردم که میتونم چون قبلش همش میگفتم اینا که نمره بالا میگیرن عقلشون کار میکنه ولی بعد معلوم شد کم کاری از خودمه الان نت سرعت بالا دارم ولی روزی یه دست بیشتر بازی نمیکنم . به قول داداشمون که بالا نوشته ادم میفهمه نتیجه درس خوندن بهتره (سوم ریاضی فیزیک میخونم )
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
Mohammad_ai69 (12-30-2014)
دوستان الکی برای دانشگاه زور نزنین هیچ خبری نیست ، فقط وقت تلف کنی واسه سربازیه
( ترم 3 it ای لاو یو دوتا )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©