آره همونا . اگه لیمیت باشی بعد نوشتن متن ، از طرف کنسول یه اختار زیرش میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره همونا . اگه لیمیت باشی بعد نوشتن متن ، از طرف کنسول یه اختار زیرش میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
unicorn (12-08-2015)
دادا من تو اون گروها می تونم پیام بدم بدون مشکل .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس لیمیت نیستم ولی چرا نمیتونم فرند ادد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی رو پروفایل افراد میرم و دکمه ادد فرند رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ،نه اروری نه چیز دیگه ؟
اول چک کن توی steam < Setting < IN GAME بعد تیکه Enable Steam Overlay رو زده باشی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وی پ ان وصل شو آی دی طرف رو توی استیم سرچ کن ببین از اونجا هم نمیشه ادد کرد ؟
Mohammad_ai69 (12-08-2015),unicorn (12-08-2015)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون فکر کنم تو همین فروم شنیده بودم اون تیک رو بردارید fpsبالا میاد اون تیک و برداشتم شاید واسه همین باشه
حالا رسیدم خونه اون تیک و میزنم
ویرایش توسط unicorn : 12-08-2015 در ساعت 01:02 PM
آقا خیلی خیلی ممنون همین بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیک زدم درست شد اعصابم خراب شده بود
ممنون
ویرایش توسط unicorn : 12-08-2015 در ساعت 08:47 PM
با این شرایط بازی کردن خیلی سخته با این لگ ، دل کافر رحم میاد همیشه loss داشتم قابل تحمل بود اما این بازی فراتر رفته بود لگ شدید . منم از همجا بی خبر رفتم توی بازی ، خیلی بی چاره ایم ما
خلاصه تیم به من 1 تانگو هم که درخواست کردم ندادن ! چه برسه ward
پنهان کننده: عکس اول توی زمان بازی
پنهان کننده: با اینکه مگا شدیم بازی رو بردیم
fpsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fps
fps
fps 118 ?
WUtZeFUQ ?
قضیه اون fps چیه ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد جان برو توی Setting >Video >advanced setting بعد همه گزینه ها رو فعال کن هرچی هم میتونی تا ته زیاد کن حتما هم Vsync هم فعلا کن که فریم از 60 بیشتر نشه تازه بریده بریده شدن تصویر هم درست میکنه. این گزینه روشن نباشه فقط به سیستم فشار میاد اون هم بی دلیل.
.
نا مرد گرافیک R9380 دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 12-09-2015 در ساعت 10:42 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (12-09-2015),Rango.IR (12-10-2015)
خط رفیقم امشب دستمه نتش رو وصل کردم
http://8pic.ir/images/4yhtiksop0179l1kjc2t.png سرعت 1mb
اینم پینگ http://8pic.ir/images/agu5x5d14kzaa3r6s4j2.png
حیف تعرفه های نتش زیاد بدرد من نمیخوره مگرنه از اینا میخریدم
برای کجاست این سرویس شاید به درد من بخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©