بد ر*دن . اصلا بازی Iran Vs Argantina زمین تا اسمون فرق داشت. دعا کنید برای 4 سال دیگه :دی
بد ر*دن . اصلا بازی Iran Vs Argantina زمین تا اسمون فرق داشت. دعا کنید برای 4 سال دیگه :دی
ویرایش ...........
ویرایش توسط ''iMM : 06-26-2014 در ساعت 11:25 AM
اخه چه انتظاری دارین برین خداروشکر کنین تیمای آسیایی فقط ۳ امتیاز گرفتن که یکیشم ماله ایران بود.
انتظاری هم نمی رفت وقتی از اون اول تو ایران استعداد یابی نمیشه در نتیجه بازی کنه خوبی هم در تیم ملی نخواهی داشت!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
لطفا تا یکشنبه زیاد فعالیت نکنید ، سرور رو دارند منتقل میکنند ، شاید یکم اختلال پیش بیاد
البته تمام اطلاعات منتقل میشه ، ولی خودم یک دهم درصد احتمال میدم پست های امروز و فردا شاید کامل منتقل نشه.
Mohammad_ai69 (06-27-2014)
بخدا این پینگ اروپا منه
فایل پیوست 2627
4-5 ساله تو یه نت موندم که بتونم بازی کنم
حالا شاید باور نکنید دوستان زیادی محبت کردن به بنده پیشنهاد شرکت در مسابقات رو دادن به عنوان ساپورت و من کلمه جز ( شرمنده ام) ، نمیتونستم بگم
من دیگه حرفی ندارم ...... ( فامیل دور توی کلاه قرمزی )
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نت یه ساله گرفتی ؟
عوضش کن خب ، هرچقدر هم ضرر کنی میرزه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Sharingan (06-28-2014)
اخه 3 isp بیشتر نداریم که بهترینش همینه !!! با این خرابیش و قطعیش ، این از اون ها بهتره ، خیلی گناه دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم bet ، دوتا دونه wings with kinetic بستم بعد که بازی رو برده و می خواد پس بده بدون kinetic پس داده !!!! اخه این چه مسخره بازیه ، من به کی بگم حالا .
بخوام kinetic بگیرم واسشون خودش 3-4 کی میشه ، سود که نکردم هیچ ، ضرر دادم
هی هی هی ........
دوستانی که bet میبندن ایتم clean سعی کنن ببندن بدون gem و kinetic
ریکوئست ریتورن که دادی اگه دیدی بدون جم هست کروم رو ببند . دوباره وارد شو و ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انقدر این کار رو بکن تا با جم بده . جمش هم فک کنم کمتر از 1 کی باشه :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mohammad_ai69 (06-29-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©