دوستان اینکه میگن تحریم ها تو دی ماه لغو میشه شامل پی پال و پیزا هم میشه؟
بخوایم با شخصیت حقیقی خودمون اکانت بسازیم و راحت بتونیم پول رو به داخل ایران انتقال بدیم
دوستان اینکه میگن تحریم ها تو دی ماه لغو میشه شامل پی پال و پیزا هم میشه؟
بخوایم با شخصیت حقیقی خودمون اکانت بسازیم و راحت بتونیم پول رو به داخل ایران انتقال بدیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
''iMM (12-22-2015)
یه بار از داخل اداپتور Forget رو بزن و یا از اول رمز عبور رو ویرایش کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درست میشه
♀♠♥ßKß♥♠♀ (12-22-2015)
مهمترین عامل در اعتیاد به داتی خود شخصه نه دوستان
پس دوستتونو سر زنش نکنید حتی اگر اون بوده که به شما گفته بیا و معتاد شو
ویرایش توسط samdeloges : 12-22-2015 در ساعت 09:25 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
میخوام برم برا امتحانا بخونم ولی دوتا نمیذاره
زمانی که تصمیم گرفتم دوتا رو شروع کنم به دوستم گفتم بیار دوتا رو گفت نه نمیارم درستو بخون ولی در اثر اصرار خودم مجبور شد بیاره
پس خودم کردم که لعنت بر خودم باد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
به نظر سراسری میاد :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Important Note: Creating Intel® ANS teams and VLANs on Microsoft Windows® 10 is currently not supported. As a result, when created, teams and VLANs do not pass traffic. We expect that ANS will be supported on Microsoft Windows 10 client in a future release.
https://downloadcenter.intel.com/dow...for-Windows-10
مربوط به درایور می شه شاید باید صبر کنیم درایور جدید خوانا با ویندوز 10 بیاد .
با یکی از فرند لیست هام که تو سویس زندگی میکنه حرف میزدم(ایرانی نیست نه خودش نه پدرمادرش) میگفت من در هفته 30 ساعت کار میکنم آخر ماه 3200$ پول میگیرم(البته خودش نرخ رو تبدیل کرد)
500$ به پدر مادرم میدم چون خونشون زندگی میکنم.
200$ خرج رفت و امدم به سرکار میشه
1000$ هم در ماه خرج خودم میکنم(پوشاک تفریح و...)
1500$ باقی مونده هم معمولا میگذارم تو بانک(اگر برای خرید ماشینی ، گوشی ای ، لوازم کامپیوتری لازم نشه)
من هفته ای 40 ساعت کار میکنم ماهی 800 تومن درآمد دارم که به هیچ جای آدم نمیرسه(جالبه هر دو هم یک کار انجام میدیم!) اون وقت یکی 3 هزار میلیارد برای خودش برمیداره یکی دیگه میاد 8 هزار میلیار ناخونک میزنه ، واقعا سهم من از این کشور چیه ؟ احتمالا سربازی رفتنش.
ایرانی بودن هیچ چیزی نداره که آدم بخواد بهش تکیه کنه ، الان یکی میاد میگه آی تمدن 10000000000000000 ساله آی هخامنشیان فلا و به همان ولی بگذار در کوزه آبش رو بنوش تا وقتی که الان به کار ما نیان هیچ فرقی نداره کی بودن و چه کردن.
ایران بد ترین کشور دنیا ، ایرانی بودن بدترین حس دنیا
ویرایش توسط ATER : 12-22-2015 در ساعت 11:12 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
bayani (12-23-2015),Mohammad_ai69 (12-23-2015),Soul Keeper (12-23-2015),[DR.[mmL (12-22-2015)
داداش دمت گرم کجا کار میکنی هفته ای 800 میدن ؟ بگو شاید منم اومدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : فکر کردم هفته ای 800 میدن
ویرایش توسط [DR.[mmL : 12-22-2015 در ساعت 11:35 PM
جالبه قیمتا طبق دلار 3برابر میشه ولی حقوق ثابت که هیچی ، کمتر هم میشه
that's not balance
الان مثلا توی یه کشور خارجی به دنیا میومدی فکر میکنی بازم دوتا بازی میکردی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا بازی میکردی در حد پرو پلیر ها میشدی ؟
تیم Digital Chaos به بازیکن هاش 4000$ ماهیانه میده اونم در موردش بحث شده بود که چرا اینقدر زیاد میگیرن ... (Aui که برنده TI شده بود رو دارن) . درسته با پول مسابقات و اسپانسر زیاد میشه ولی کلا چند تا تیم اسپانسر درست حسابی دارند ؟
بعد هم مدت بازی کردن حرفه ای توی دوتا کمه و سریع خداحافظی میکنن خیلی هاشون .
مطمئن باش همین توی خارج هم بودیم فرقی نمیکرد تازه بدتر هم بود اونجا خرجش خیلی بالاست و نمیتونی مثل الان بشینی واسه خودت بازی کنی و تازه خونه وضع درست حسابی داشته باشی .
Butcher (12-22-2015)
چی بگم ater جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم دلم مثل تو خیلی پره از مشکلات اینترنت گرفته تا مشکلات اقتصادی و فرهنگی...
تنها راهش رفتن از اینجاست همین... کار دیگه نمیشه کرد.
[DR.[mmL (12-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©