باو کریسمس 1 هفته پیش بود تازه از خواب بیدار شدین ؟ :smile102:
احتمالا منظورشون سال نو میلادی هست
کریسمس میلاد حضرت مسیحه در واقع اونها تعطیلات شروع سال جدید رو ندارن بعد از تنکس گیوینگ تولد مسیح رو به مدت حداکثر 5 روز ملت رو تعطیل میکنن
تو ایران بیشتر از 30 روز بخاطر تولد و ازاداری امام ها تعطیل میشه و حدود 13 روز هم برای سال نو یا نوروزمون ما خیلی خوبیم :دی
ناموسا به غیر از obama هیچ کس نوروز رو به ما تبریک نمیگه ولی ما به تمامی دنیا تبریک میگیم تازه به خودمونم تبریک میگیم کلا خیلی خجسته ایم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
نه کریسمس نه عید نوروز نه تولدها هیچکدوم برای من عید نیستن . عید من روزیست که شاد باشم روزیست که ارامش داشته باشم اگر چنین شود هر روز عید من خواهد بود
Deadking (01-01-2016)
''iMM (01-01-2016),ATER (01-01-2016),Soul Keeper (01-01-2016),w3c (01-01-2016)
هیچ سایت خبری ایرانی این مسابقات Dubai e sport رو پوشش نمیده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دیشب عروسی بهترین دوستم بود کلی کمک شادی و در اخر رسید به عکس ، همه دوستان کنار هم ایستادیم گوشی من که از همه بهتر بود دادم به یکی از نزدیکان داماد تا عکسی بندازه برای یادگاری و خاطرات شیرین ، من که داشتم گوشی رو میدادم اخرین نفر وایسادم کنار دوستان ، 3 تا عکس از ما گرفته شد بعد که همه رفتن ، دور هم عکس ها رو چک کردیم به طور عجیبی من در 3 عکس نبودم از خودم و دنیام نا امید شدم در این هم شانس نیاوردم ........
به راستی من چه بد کردم ز این دنیا که هرچه خوبی کنم باز مرا در اغوش نگرفت
خوب وایسا خوب برادر من ، با دنیا چیکار داری :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
ولی جدی خیلی بده ...
شاید بعضیا با تو یه عکس نبودن فراموشت کنن ولی من یکی فراموشت نمیکنم و همیشه تو قلبمی
Mohammad_ai69 (01-01-2016),[DR.[mmL (01-01-2016)
مگه نمیدونی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دراکولا ها تو عکس نمی افتن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (01-02-2016)
اینجوری که تو تعریف کردی من گفتم مثلا یارو گوشی رو گرفته در رفته ، یا گوشی افتاده تو آب گوشت (:d) یا از فرطه خوش حالی زده گوشی رو زمین خورد کرده :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
''iMM (01-02-2016)
60% احتما میدم طرف از قصد اینکارو کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©