90% درصد مطمئنم تمپلر اساسین پلیر ایرانی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
90% درصد مطمئنم تمپلر اساسین پلیر ایرانی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرور امریکا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطور اطمینان داری؟ میشناسی یا از برخوردش؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ثانیه 50 این جمله رو نوشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ey baba shoro konid dige
عربستان روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد. ظرف 48 ساعت تمام دیپلمات های ایران باید از این کشور خارج شوند.
بحرین هم همین چند لحظه پیش روابطش رو قطع کرد! تازه عریستان امارات هم تحریک کره که روابطش با ایران رو قطع کنه!
بعضی کارشناس های سیاسی میگن عربستان نه تنها منافع بلکه بقا خودش رو توی تنش زدایی و ابران ستیزی و حمایت از داعش می بینه!
آپدیت: سودان هم روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (01-04-2016),Mohammad_ai69 (01-04-2016),[DR.[mmL (01-04-2016)
دارن گور خودشون رو با دست خودشون میکنن
''iMM (01-04-2016)
اون شب بزرگترین اشتباه رو کردن رفتن سفارت عربستان رو به آتش کشیدن...
بهترین حرکت ممکن بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه کسی نمیره پولش رو بریزه تو دهن اونها برای مکه رفتن ما هیچ ضرری نمیبینیم از قطع روابط با اونها ولی اونها کلی درآمد از دست میدن با این کارشون به نفع ما
کاش امارات هم کلا روابطش رو قطع می کرد تا دیگه کسی اونجا هم نره پولش رو هدر بده بره حیف شد من جای رحانی بودم الان بهترین وقت بود که کاردار امارات رو اخراج کنیم
یکی نیست بگه اخه بحرین سودان چی دارن که قطع روابط میکنن؟ :d
----------------------
ایران و دانمارک هم چند تا قرارداد بانکی امضا کردن نمی دونم به paypal و اینها ربط داره یا نه ولی امید وارم زود تر paypal ایرانی هارو از لیست سیاهشون در بیارن راحت شیم
ویرایش توسط Persian Leopard : 01-04-2016 در ساعت 05:11 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
A.Hitler.MH (01-04-2016),Apdentist (01-04-2016),Deadking (01-04-2016),Mohammad_ai69 (01-04-2016)
درسته ایرانی ها دلشون نمیخواد سر بر تن عرب باشه! ( متاسفانه اینطوره ) ولی این فرهنگ ایرانیه اصیل نیست... اگر کوروش بزرگ پدر ایران زمین هست پس چرا به حرفاش گوش نمیدید که توی هر بندش حرف از صلح و بخشش هست... با این کار ایرانیا چهره بدی رو نشون دنیا دادن.
ممد تو خودتو ناراحت نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ک. . . ن. . . همشون :d
دانلود واسه نت ذغالیا
دانلود با کیفیت بالا
پیشنهاد میکنم ببینید
_ _ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش :
بزرگ پدر ... صلح و بخشش ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو مثل اینکه نمیدونی با کی طرفی
الان تو کره کره زمینی خبرا رو یادت رفته یا مریخ تو صلح و صفا زندگی میکنی ؟ بادمجون جا تو بود موقع نوشتن این متن منا رو یادش نرفته بود ، فجیع ترین ضایعه اخیرشون ( یکی از بینهایت مورد )
5,000 نفر ، خودتو گذاشتی جای یکی از این خانواده ها ؟
اینارو باید بخشید ؟
_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش 1.1 :
اگه تونستی اینم ببین :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مستند هولوکاست سعودی
ویرایش توسط ''iMM : 01-04-2016 در ساعت 08:01 PM
A.Hitler.MH (01-05-2016),fever361 (01-05-2016),w3c (01-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©