به هولوکاست اعتقاد داری
به هولوکاست اعتقاد داری
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
دوست عزیز مثل اینکه خبر ندارید کورش از عرب بدش میومده حتی حاظر نبوده اسب لشکرشم در خاک عرب قدم بذارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (01-05-2016)
عربستان ؟؟!؟!؟! سودان؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ما خودمون این همه مشکلات داخلی دارم اولیش هم مشکل اقتصاد .
انصافا به چی فکر میکنید
بیخیال ذهن خودتون رو درگیر نکنید.
فوقش این هست که کسی نمیره حج و کم تر خرج این سعودی های ................ میشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ناموسا مردم باحالی داریم 500نفر تو منا مردن سفارت رو نگرفتن به 2 تا جون تجاوز کردن بازم به سفارت حمله نکردن یه عرب رو سر زدن ریختن سفارت اتیش زدن خیلی خوبیم :imspinningplz:
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-06-2016)
این یعنی دستی تو کاره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی میگن تندروها بودن بعضی میگن همه اتفاقات یک پازل بود که تیکه هاش جور شد...وگرنه به قول شما مردم اونو ول کنند این رو بچسبن؟ rofl
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی بی پدر مادر تر از کسی که Meppo بلد نیست ولی تو رنک 3800 پیکش میده ، بازی رو خراب میکنه داریم؟
w3c (01-05-2016)
بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی که رندوم میزنه ریکی براش میوفته میگه op هستش پیکش هم عوض نمیکنه کل بازی رو afk میمونه تو base
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخ درست میگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان معنی kappa چی میشه ؟ دقیقا یعنی چی؟
هرچقدر ادم بخواد يه جوري حرف بزنه كه اتفاقي نيوفته يا بگه بقيه دارن اشتباه ميكنن اخر يكي در مياد به چيزي جواب ميده واقعا هم حق داريد نميگم حرفاتون حق نيست ولي خب من ديگه حرفي ندارم بحث كردن فايده نداره اصن اين كارشون new meta بوده به من چه! من برم بشينم بازيمو كنم -_- فقط اميدوارم جنگي و يا اختلاف شديدي كه اين زندگي مونو بدتر كنه رخ نده
Deadking (01-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©