يه شكلك توي twitch ميزارن بهش ميگن kappa ( يه صورت سياه سفيده يه جوري خنديده :\ ) فكر كنم ادم معروفي باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يه شكلك توي twitch ميزارن بهش ميگن kappa ( يه صورت سياه سفيده يه جوري خنديده :\ ) فكر كنم ادم معروفي باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (01-05-2016),ATER (01-05-2016),Mohammad_ai69 (01-05-2016),Soul Keeper (01-06-2016)
الان دیدم aparat سریال black list رو گذاشته قسمتی هزار تومان
یعنی میشه با 4 تومان تو ماه یک اشتراک گرفت از این سایت های فیلم و سریال تو 3 روز کل قسمت هایی که اومده دانلود کرد تازه سانسور هم نیست
خدایی بازاریابایه اینها کین؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
w3c (01-06-2016)
همون بازار یاب های ایران خودرو و سایپا فقط در این جا فضا باز هست میشه از جای دیگه دانلود کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A.Hitler.MH (01-06-2016),w3c (01-06-2016)
میشه یکم توضیح بدید دقیقا چیه چهره این اقا جالب یا خنده داره ؟؟ اخه من هرچی نگاه میکنم فوق فوقش ع... میگره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما یک قضیه ای پیش اومده یکجا که معروف شده ، یک کلیپی چیزی ؟ فکر کنم به عدد 3 هم ربطی داشته باشه اخه خیلی دیدم سر این عدد اوردن عکسشو ...
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
عنوان تاپیک عوض شد.
----------------------------------------------
دوستان به یکی نیاز داریم کلیه آموزش های دوتا 2 انجمن رو به روز کنه! بهش دسترسی کامل تالار دوتا 2 رو خواهیم داد. پ.خ بزنید
منظور از آپدیت به روز رسانی اسکیل ها و توضیحاتشون هست.
سرور هند چقدر پینگش خوبه!
Apdentist (01-07-2016)
آقا همه کاهش پینگا گرون کذدن یا فقط ماله م اینجوریه؟
قبلا گیگی 3600 میدادم الان شده 5400 |||
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
کاهش پینگ ها اکثرا از تبیان سرور میخرن و تبیان هم تعرفه هاش رو گرون کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشت خونه یکی از اقوام مهمونی بودیم ، یکی از فابل های دورمون هم اونجا بود توی شهراداری کارمیکنه د حد معاون و.. حرف از آلودگی هوا شد میگفت: یکی از دوستام که توی سازمان حمل و نقل عمومی کار میکنه(دقیق یادن نیست اسم سازمانش چی بود) 5 ماه پیش با کل ادارشون خودشون به در و دیوار زدن تا یک هزار میلیارد جور کنن که خرج مترو و BTR کنن تا انقدر کیفیت بالا بره که مردوم خودشون تمایل داشته باشن از BRT و مترو استفاده کنن تا مشکل آلودگی هم حل بشه.
3 ماه خودشون رو کشتن هیچ بودجه ای نتونستن جور کنن.
از طرفی دیگه برای وام 25 میلیون خودرو در 2 هفته دو هزار میلیارد پول جور شده :imtwitchingplz:
بعد از شنیدن این موضوع حس خیلی افتضاهی پیدا کردم.
reza (01-08-2016),Soul Keeper (01-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©