Match 2071298694 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
solo que doto , best doto
خدایا یا مارو بکش راحت کن یا اینا رو شفا بده . tnx
Match 2071298694 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
solo que doto , best doto
خدایا یا مارو بکش راحت کن یا اینا رو شفا بده . tnx
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
@fcb
شما درست میگی
امید وارم تو راهی که میری موفق شی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
FCB (01-11-2016)
2 3 روزی هست به این نتیجه رسیدم این خرید و فروش acc ها کلا" این حس بازی خوب رو توی هر mmr ای گرفته!
اکانت قبلی رو دادم رفت اسمورف کرده بودم اینم چند تا بازی دیگش مونده از calibrating هرچی بشه اینم میدم میره. الان calibrating این یکی از 4.2 شروع شده بعد 7 تا بازی تغییری نکرده! قدیما kda و win میگرفتی 200 تا میرفت بالا الان نمیدونم چرا نمیره! فکر کنم شاید یکدفعه آخرش یک چیزی بده...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (01-11-2016)
میشه لینک دوتا باف acc تون رو بدید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون این اکانت Rank خوبی میده یا نه؟!
البته میدونم هنوز خیلی زوده اما کنجکاوم ببینم ارزش داره ادامه بدم یا نه!
پ.ن:فک میکنم جای مناسبی برای نوشتن این مطلب نبود،در صورت لزوم تغییر بدید!
ویرایش توسط Deuce : 01-11-2016 در ساعت 11:06 PM
اینکه بعدش به نرمال دراپ بشی یا به vhs صعود کنی خیلی باید بازی کنی تا ثابت بشه که توی اون سطح هستی برای همین با 20-30 بازی نمیشه نظر داد . اگه اینجوری ادامه بدید بعله رنک نسبتا خوبی رو میگیرید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم صاحب نظر mohammad_ai69 باید نظر بده
Deuce (01-12-2016)
اکانت خوبیه ادامه بده همینطور 2-3 بازی که vhs شد میفته رو همون vhsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدمت شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
77 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
پ.ن: این همون اکانتی هست که باهاش با admiralbulldog بازی کردم...چی بود چی کارش کردم...خود کرده را تدبیر نیست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
داداش رنکش چنده؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
امروز صبح وسط یکی از بازی های رنک اینترنت قطع شد تیممون بازیو بردن ولی mmr از من کم شد...
عصابم خورد شد همون موقع تماس گرفتم پشتیبانی میگه اره عادیه مشکل کلیه خودش خوب میشه!! خب قبر پدرت که مشکل کلیه به من چه
الان هم مثل یه نوب عقب مونده باید بشینم low prio بازی کنم
لعنت به همه ی کسایی که این اینترنت تخ** رو اداره میکنن
Deuce (01-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©