منی که کلا LP بازی می کنم چی باید بگم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Artnect - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
منی که کلا LP بازی می کنم چی باید بگم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Artnect - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
توی این 6 تا بازی آخرم کاملا تحت هر شرایطی که بگید بودم از قبیل :
solo بودن توی safelan
2v5 شدن بازی ! ( که بردیم )
ع* شدن توی safelan بوسیله ی broodmother (این واسه بازی آخرم بود )
dissconect شدن ها متعدد و اعصاب خورد کن
با این همه مشکل تونستم همه ی 6 تارو ببرم :
Phantom [A]ssassin - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آقا این مسابقات دبی چی شد؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
چیز خاصی نشد . مرحله ی بعدی مسابقات قرار بود 1 دی شروع بشه ولی مثل اینکه عوضش کردن شد فروردینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (01-13-2016)
همین الان یه بازی نشستم با death prophet جاتون خالی دوبار dc کامل شدم و لی با این وضعیت داغون نت بازم بردم اما کیل کم گرفتم و شدیدا states این هیروم اومد پایین
/: خیلی ناراحتم از دست این اینترنت مذخرف ایران
حالا اون موقعم که وصله یا لاست داره یا پینگ یهو میره بالا
والا چی بگم ماهم زخم خورده ایم سر قطع شدن نت یه بار با این که هیرو چلنج نیکسو تو یه بازی بردم ولی مجبور شدم 6 دست نیکس بشینم بعدش تا رد بشه خیلی جالب بود بازیو برده بودم برام حساب نکرد
نت افقانستان از ما بهتره
/:
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آره منم همین الان یه رنک با لیون رفتم 20 مین اول نت خوب بود بعد همش قطع میشد ولی بردیم اما حال نمیده !واقعا که متاسفم برای این مسولین بی خاصیت
شاید باور نکنید ولی اینقد لگ داشتم،بعد از بازی توی خونه آروم راه میرفتم حس میکردم خودمم لگ دارم به خدا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Lone Star (01-13-2016),samdeloges (01-13-2016)
دیروز صبح وسط رنک اینترنت قطع شد! تا امروز صبح lp هامو بردم
الان هم باز وسط یه بازی معمولی دوباره قطع شد هنوز نرفتم تو بازی ببینم افتادم توی lp یا نه...
خیالت راحت من میگم افتادی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره افتادم! شده 5 بازی.... اصن من دیگه حرفی نمیزنم! سکوت اعلام میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من ادکلن bleu de chanel رو خریدم استفاده کردید؟ اگه نه واقعا یه انتخاب فوق العاده هست ،100 درصد پیشنهاد میکنم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©