Something - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بالاخره high skill شدم خخخخ
خیلی یهویی
Something - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بالاخره high skill شدم خخخخ
خیلی یهویی
اگه رنک بین 3.2k تا 3.8k باشه بازی شما high skill میشه توی بازیا رنکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا فیلم straight outta compton رو دیدم عااااالی بود ناموسا . بگیرید حتما ببینید مخصوصا گریم بازیگراش که دقیقا مثل قدیمشون شده بودن ( بازیگرای cube و eazy خیلی شبیه خود اونا شده بودن )
پ.ن : حقش بود امتیاز 8.1 رو گرفت
ویرایش توسط [DR.[mmL : 01-14-2016 در ساعت 01:35 PM
تو سبک 8 مایل امینم هست؟ یا فرق میکنه؟( من فهمیدم که نقش ایس و دکتر دره رو خودشون بازی نکردن یه جورایی دلم زد ) ولی اگر اشتباه نکنم خودشون توی فیلم دست داشتن. فعلا موندم تو کفی hateful eight :smile30: چیزی بعدش ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوای بعد از گذشت حدود 30 سال با اون قیافشون خودشون نقش خودشونو بازی کنن واقعا ؟؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر راجع به چطوری معروف شدنشونه و خیلی قشنگ بود
یکی از تهیه کننده هاشم ice cube هست ...... ولی ناموسا dr.dre اصلا شبیه خودش نبود
دکتر دره اره ولی ایس قیافش رو نگاه کنی فرقی نداره میتونستن با گریم جوونش کنن حالا این مهم نیست مهم همون قشنگیشه....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشینم میبینمش بینم چطوره
آقا یه نفر آموزش هیرو visage رو بذاره
به عمرم این هیرو رو نشستم
ویرایش توسط samdeloges : 01-14-2016 در ساعت 11:47 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من دیگه فولاد آبدیده شدم
بعد از 12 بازی که lp خوردم اونم چه lp ای مال قبل ریبورن بود که سینگل درفت نبود و همش all random بود دیگه هر وقت میخوام بازی کنم گوشیم بغلمه اگه نت رفت هات اسپات میسازمو حداقل وصل میشم که آباندون نخورم خدارو شکر از بعد از اون فاجعه ی 12 تا بازی رندوم تاحالا فقط یه بار آباندون خوردم که اونم سریع رفع شد
البته نکته اینکه من با لپتاپ بازی میکنم و برق رفتنم نمیتونه بهم آباندون بده
خخخخخ برعکسه نقله قوله من چه جالبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
all randomطرف میرفت کوریور فید میداد بازی تموم میشد خدافظ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی این حتما باید ببری! یه چیزی هم مد شده تا ما داریم میبریم یکیشون از تیم حریف فدا کاری میکنه لیو میده همه هم میرن دنبالش! و بله بازی حساب نمیشه و lp کم نمیشه!
الان هم 2 بازی مونده نمیتونم ببرمشون...
یه همسایه داریم صبح ساعت 5 موتورشو روشن میکنه میره مسجد برای نماز من ساعت 5 بیدار میشم دوتا 2 بازی میکنم کلا خیلی حس خوبیه از بس ما شباهت داریم به هم :smile30:
Apdentist (01-15-2016),Deadking (01-15-2016),FCB (01-15-2016),samdeloges (01-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©