درست مثل من،اون روز آب زدم به صورتم که خوابم نبره بتونم بازی کنم خداییش برا کنکور اینکارو نکردم.
درست مثل من،اون روز آب زدم به صورتم که خوابم نبره بتونم بازی کنم خداییش برا کنکور اینکارو نکردم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (01-15-2016),samdeloges (01-15-2016)
از دیروز تا حالا دارم پرواز میکنم!!
امتحان ریاضی 2 داشتیم بعد استادش سؤال کاردانی ها رو داده بود به ما کارشناسی هارو به اونا :دی
بعد برای اینکه بعدنا دوباره امتحان تکرار نشه مسؤول آموش اومد گفت همه کاردانی ها 10. من خودم این قضیه رو بعدا" خبردار شدم. اون موقع ما طبقه دو داشتیم با سؤال کاردانی ها حال میکردیم 12 تا انتگرال مفت بود اما من چون نخونده بودم کلا" 4 5 تا حل کردم خخخ
هیچی دیگه گفتم خب اینم 4 5 تا نمره کافیه برم پهلوی فلانی...این فلانی که میگم مسؤول آموزشه و آشناست...رفتم پیشش گفتم آره داستان اینطوریه من نتونستم بخونم امتحان هم از 14 نمره بوده 6 نمرش میان ترم بوده من نبودم بعد اصلا من این کلاسو کلا" 5 بار رفتم تو کل ترم...گفت باشه خیالت نباشه من نمرتو میگیرم
من در اون لحظه :ultimateplz::tonguewaggleplz::llamacanplz:
امتحان بعدی هم فیزیک 1 که استادش مزخرف بود امتحان نمیدم بعدی هم ez as hell زبان تخصصی :smile106:
تو این مملکت هرجا آشنا داشته باشی برد کردی...هم خوب چیزیه هم بد...ترم پیش، پیش نیاز یک درس رو پاس نکرده رفتم سر کلاسش :دی یک بنده خدا سر اون کلاس بود نمیشد من نباشم lol :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (01-15-2016)
یه سوال محمد،تو کلا نبودی ؟ اصن سر کلاس رفتی ؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ترم بوق ؟ دوتاباز ؟ کاربر ؟ ما ؟ عزرائيل ؟ ایران ؟ بهشت ؟ اشنا ؟ تقلبی ؟ کلاس ؟ اینجا کجاست !
دیروز نشستم پا minecraft اصن دوتا یادم رفت
God save me plz
من نمیدونم چرا از گرافیک سگایی ماینکرافت بدم میاد
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا
پس از یک سال و شیش ماه بلاخره مکس th9 شدم اخرین دونه دیوار رو 20 دقیقه پیش لول10 کردم کینگ و کویین هم تا فردا لول 30 میشن
الان بازی از بریک در بیاد تاون حال رو میزنم 10
Lone Star (01-15-2016)
اونم یه جور دیگه رو اعصاب بود ولی حق با شماست الان باید ببریم تا رد بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما در کل lp به هر صورتش دهن آدمو صاف میکنه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بعد 1.5 سال دیواراتو 10 کردی؟دمت گرم باوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روزی چند ساعت پلی میدی؟؟
The enemy of my enemy is my Friend
1.5 کلان تاون حال 9 بودم این 1 ماه اخر دیوار هارو 10 کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (01-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©