یزدی هستی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون دقیقا این اتفاق تازگیا تو یزد افتاده
یزدی هستی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون دقیقا این اتفاق تازگیا تو یزد افتاده
خخخخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی تصورش برام آسونه البته این اتفاق برا من افتاده ولی عکسش یعنی برا اولین بار دقیقه 45 از رود رد شدیم سه لاینو 5 نفری پوش دادیم باراکس و ایشنت و اینکه تاور نداشتیم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
sven ببینی 7k هستش شما انتظار برد داشتی ؟ پارتی برین اختلاف این میشه ! تو بازیه 7k ، 4k ، 3k ، 2k هست نمیفهمی جور نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (01-19-2016)
این در صورتی هست که برای هر 2طرف 2k,3k,4,7k باشه ولی مشکل تو این بازی نوب بودن یا retardداشتن نبود. باید بازیرو ببینی slark بازیکن خیلی خوبیم بود ولی حرکت آخرش به فنا داد ازون حرکاتی که فقط تو fails of the week میشه دیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته چرا انتظار برد نداشته باشیم بازی ez win بود اگر slark void نمیرفتن جلو fountain دلقک بازی بجا اینکه throne رو تموم کنن
تازه همین sven هم همچین بازیکن عجیبی نبود که آدم بخواد جلوش تسلیم شه. وقتی بردن خود sven باورش نمیشد بردن
ویرایش توسط mitternacht : 01-19-2016 در ساعت 03:25 PM
Deadking (01-19-2016)
اگر اینجوره که شما میگین sven تقریبا 90 % این اکانت رو خریده چون با 7k بازی کردن اصلا کار راحتی نیست
Deadking (01-19-2016)
خداییش یکی از باحال ترین و شاد ترین آهنگ هایی که توی چند سال اخیر گوش دادم
آهنگ عذرا خانم با صدای جواد دادیان
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
از کجا میشه فهمید نفر چندم هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بارم یه ایتوکره میگفت من نفر 110 ام هستم و من تو گیم هی مسخرش میکردم.
Dota 2 - LeaderboardsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا میتونید نفرات برتر توی هر منطقه رو ببینید
بنده خدا اکانتش verified هست و بازیکن تیم Burden United هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیش که بدون شک خیلی خوب بود از بازیاش هم میشه متوجه شد ولی خب حتی توی بازیهایی که بازیکنان خیلی معروف هم هستن بازی ez win و یکطرفه زیاد هست
در کل بازی سطح بالایی بود فقط بازیی 100% برد بود که در ارز 5 ثانیه تبدیل به باخت شد
شما رنکت چنده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©