یعنی سیستم سطح بندی دوتا کشک ! Match 2095887837 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تو تیم من هرچی عقده ای بود و تیم حریف همه از دم حرفه ای !
تازه از من طلب کارم بودن
یعنی سیستم سطح بندی دوتا کشک ! Match 2095887837 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تو تیم من هرچی عقده ای بود و تیم حریف همه از دم حرفه ای !
تازه از من طلب کارم بودن
چی شده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عاشق شدی؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
نه بابا عاشق؟ من یه بار عاشق windrunner شدم همون بسه LOLThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونش مهم نیست در کل اینو خواستم بگم که بعضی از دلگرفتگی ها خیلی بده...
خب حلا بحثو نپیچون بگو چی شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکنه نتت تموم شده؟؟؟ وای ن خدا
Audrey Hepburn
داداش ناموسا شما هم درست تر پیک کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه شما یه دلیل بیار برای من چرا جلوی یه همچین تیمی nyx پیک کردی ؟؟؟؟ حالا کاری با اینکه بقیه بازیشون از شما بدتر بود ندارم ولی آخه آدم جلوی 3تا هیروی خر health نمیاد یه هیروی int کشی مثل nyx پیک بده .
شما میتونستی LS پیک بدی چون راحت ضد اون 3تا هیروی سگ استرنج تیم مقابل هست ، در ضمن بدون اینکه مزاحم بقیه بشی میتونی راحت توی جنگل فارم کنی
امیدوارم ناراحت نشی ولی یکم بازی نگاه کن بیشتر یاد بگیری
Butcher (01-23-2016),dark druid (01-22-2016),samdeloges (01-23-2016)
میخواستم با نایکس تمرین کنم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان برن اين بازي رو ببينن كلن 10 دقيقه هس كليپش
https://www.youtube.com/watch?v=DuqpcHzQGqc
بازي Miracle- با Invoker
اگه ايشون دوتا بازن ما چي ميشيم اوخ؟
دقیقا درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از مشکلات جامعه دوتابازا اینه که عشقی پیک میکنن
پیک اول ساپورت یا مید
اگه هیروتون ضد زیاد داره پیک نکنین که مجبور به ری پیک بشین یا اصن برین تو بازی سرویس بشین
یه ذره فکر کنین خب درسته بعضی وقتا خوب یارا و اکانت ها با هم مچ نمیشن ولی دیگه هربار که میبازین مشکل از dota نیست
والللللا
Audrey Hepburn
اومدم یک دست نرمال بازی کردم خیلی بد باختیم توی این بازی در اصل R A P E شدیم! حالا کار ندارم چیزی که میخوام بگم اینه که توی بازی های نرمال و unranked همه پلیری میوفته باهم؟ چرا توی تیم من باید یکی باشه رو پروفایلش بزنه solo mmr 1.3k ولی تیم حریف همه بالای 3.5k باید باشن حتی یکیشون 4.2k بود! این انصاف نیست
ویرایش توسط Soul Keeper : 01-23-2016 در ساعت 07:19 AM
valve دیه نمیشه کاریش کرد چیزی به نام انصاف نمیشناسن ایناThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dark druid (01-23-2016),Soul Keeper (01-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©