سیستم رنک بندیشون چطوریه اینا !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سیستم رنک بندیشون چطوریه اینا !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (01-23-2016)
بیشتر اوقات توی نرمال این اتفاقات میفته اما اگر توی رنک هم دیدن دلیل بر پارتی هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (01-23-2016)
امروز توی کلش یک نفر از کلن رو به رو که باهاشون وار داریم اومده بود کلن ما!! منم اتفاقی اون موقع رفتم تو کلش دیدم یکی اومده خارجی حرف میزنه بچه ها نمیتونن ج بدن چرت و پرت میگن بهش...
شروع کردم صحبت کردن حال و احوال. طرف گفت 30 سالشه از کاناداست و اینا و از کلن رو به رویی اومده به خاطر من!! پرسید چرا با war star کم توی پروفایلت تونستی 5 ما (max th9) رو 3 کنی؟ گفتم acc دوم هست war star کمه.
بعد گفت چند سالته گفتم 20 گفت cool cool. گفتم میخوای بمونی؟ گفت نه به خاطر تو اومدم ببرمت کلن خودمون!! گفتم نه و این حرفا بعد رفت.
شرایط کلنشون رو بخونید از خنده میمیرید!! اما از دید من همین شرایط باعث موفقیتشون شده...
وار رو دقیقا" rape شدیم انقدر خوب میزدن. اون 5 هم که من 3 کردم مپش مکس تان 9 بود و ضد 3 star چیده شده بود که من با golaloon 3 کردم
به بچه ها گفتم بچه ها اومدن خواستگاریم خخخ گفتن بهش بگو میخوام درس بخونم نمیتونم بیام
فیلم از اتک و اینا خواستید بگید میزارم. فرار مغز ها اینه خلاصه کوچیک همه ایم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (01-23-2016),samdeloges (01-23-2016)
یادش بخیر اونموقع که من کلشو شروع کردم بازی پکا نداشت
هی جوونی کجایی؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
کسی اینجا اهل اموزش دادن هست ؟
دوستان ايشون ميشناسين؟
4DR - Liquipedia Dota 2 Wiki
خيلي بازيكن مشتي هستن برين 2 تا بازي ببينين ازش
خصوصن Naga
چشام بشدت تو این چند ماه ضعیف شدن.... از هرکی هم میپرسم اونا هم دارن میگن رسما دارن کور میشن
شما هم مشکل ضعیفی چشم پیدا نکردین تو این مدت ؟!
ایول دادا اگه فیلم رو بزاری که عالی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (01-25-2016)
lightgod - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats حس خوبــیه
وقتی تو بازی با هاسکار الترا میشی
من تا الان فقط شک داشتم این اپر اتور های مخابرات گاون ولی الان دیگه 100% مطمئن شدم نتم غیر از پینگ بالا هیچ مشکلی نداره
یک ساعت پیش سیم تلفن رو از مومدم در اوردم یک ساعت صبر کردم زنگ زدم 2020 گفتم من نتم 1 هفتس قطع شده حالا جواب پاسخگو :
اپراتور : شماره تلفن
من : 77*****
اپراتور : شمار مرکز مخابراطی عاطف هستین این مشکل 1 هفتس شروع شده کلان سراسریه تا هفته دیگه درست میشه !
من : باشه ولی یچیزی بگم ؟
اپراتور : بگو
من : نتم مشکلی نداره همین 1 ساعت پیش سیم تلفن رو فقط از مودم در اوردم فقط خواستم اثبات کنم شماها فقط ادم رومیپیچونین و خیلی گاو تشریف دارین
بد بخت سریع قطع کرد تلفن رو
من فعلان برم از دست این گوساله شکایت کنم امیدوارم اخراج شه
dark druid (01-25-2016),FCB (01-25-2016),Mohammad_ai69 (01-25-2016),samdeloges (01-25-2016),Soul Keeper (01-25-2016),UnHoLy666 (01-25-2016),[DR.[mmL (01-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©