اره داداش ! همونطور که میبینی تو بعضی از بازی ها هم های شدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره داداش ! همونطور که میبینی تو بعضی از بازی ها هم های شدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیروز باز رفته بودم تو خیابون داشتم میرفتم جایی تقریبا مرکز شهر بودم جای شلوغی بود بعد دیدم یه اقاهه اومد کنارم تقریبا 60 سال سنش بود منو گرفت به حرف و اینا منم فقط گوش میدادم اقا این انقدر دلش پر بود بنده خدا میگفت الان 60 سالمه به زور راه میرم هنوز باید کار کنم پول اجاره خونه رو بدم زنو بچمو سیر کنم و اینا..... بعد زد به سیم اخر فحش میداد به اینو اون! به بزرگا و مسئولین و.... منم ترسیدم گفتم بابا الان میان میگیرنم میگن توام باهاشی نمیدونستم چی کنم برم بمونم اخر مسیرمو تغیر دادم تا یارو رفت!
دلم واسش سوخت, ادم یه چیزای عجیبی میبینه که واقعا نمیدونه چی بگه نمیدونم طرف چقدر فشار روش بود که این حرفارو میزد
چندروز پیش هم یه پسر جوون تقریبا 18 ساله خودشو از روی پل پرت کرده بود پایین فوت شد...
نمیتونم اینارو نگه دارم توی دلم بخاطر اینه میام اینارو اینجا میگم مگر نه هدفم خراب کردن جو تاپیک نیست.
dark druid (01-25-2016),samdeloges (01-25-2016)
بعضی ها یعنی خیلی ها جرات سه چیز رو ندارن
1- ریسک
2- ترک جا یا شهر خود
3- شروع یک زندگی جدید
ناراحت نشین اما تهران و کلان شهرها چی دارن که خیلی ها موندن برین مناطقی که زندگی راحتره ، توی استان و شهر من کم نبودن که ااومدن هیچی نداشتن الان 4-5 مغازه و خونه دارن و سوار ماشین خودشون میشن
dark druid (01-25-2016)
میتونم بپرسم کجا زندگی میکنی؟ واسم سوال شد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم شهرستان دزفول زندگی میکنم تا چند سال پیش خیلی آروم بود ولی الان جزئی از منطقه ازاد اروند حساب میشه( البته نه کامل ) و الان خیلی خیلی شلوغ تر و بی نظرم تر شده یه جورایی داره شهر بزرگی میشه و این بیشتر مردم شهر رو اذیت کرده یه جورایی هم تگزاس شده! جرعت میخواد زندگی توش :d
استان بوشهر دشتستان .فقط اینجا نیست بگردی شهر ارومتر هست توی ایران
Soul Keeper (01-25-2016)
ممنون از دوستای فیدرمون !
Match 2103852569 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
پ.ن : اولین بازیم با امبر بود : |
ویرایش توسط dark druid : 01-25-2016 در ساعت 03:41 PM
فقط یه چیزیو بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Zeus دشمن تو کودوم لین بود
چه کسی جلوش بود؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اول تو مید بود بعد 6 مین رفت لاین های دیگه لاش زدنی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از من 1 کیلم اول بازی نتونست بگیره
اصلا تذ دقیقه 15 نمردم من ! از باتم و تاپ هی فید میگرفت
درس اول : وقتی مید بازی میکنی سعی کن سریع فارم کنی آیتم بیاری بری گنک وگرنه مید رفتنت به هیچ درد نمیخوره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (01-25-2016)
حصوصن Ember كه اول بازي جون ميده واسه GankThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خيلي خفن دميج ميده اصلن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©