همین الان 480 مگ آپدیت برای دوتا2 اومد
لول دوباره ترول باگ شد ای خدا ..... میتونید ببینید توی 25 بازی اخیر چند بار ریپورت شدید و ...
همین الان 480 مگ آپدیت برای دوتا2 اومد
لول دوباره ترول باگ شد ای خدا ..... میتونید ببینید توی 25 بازی اخیر چند بار ریپورت شدید و ...
ویرایش توسط Apdentist : 01-27-2016 در ساعت 10:01 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان کسی ایمورتال لیون رو نداره؟؟که عوض کنه با آیتمی؟ بالای5 بار این آیتم رو برای اکانت قبلیم خریدم ولی دزدینش رفت کسی نداره آخه لیون رو دوست دارم ،دارین بگین لطفا مرسی.
ویرایش توسط Apdentist : 01-27-2016 در ساعت 10:02 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Match 2 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جا داره یادی از این فسیل ها بکنیم !
Apdentist (01-27-2016)
یه سوال:
کسی هس روی کره ی زمین که از نیکی میناژ موزیک صوتی داشته باشه؟؟
Meepwned!
دزدیدند؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه یعنی چی دزدیدن؟؟
یعنی دقیقا چی طوری دزدیدن؟؟
اکانتو کندنو بردن؟؟
من درک نمیکنم
/:
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اصلا ارزش داره گوشتو با صدای نیکی میناژ ازار بدی :butbutplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر هم احترام بذاریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی باحرف یکی دیگه از خواننده مورد علاقش دست نمیکشه
من خودم خیلی تیلور گوش میدم ولی خیلیا فحشش میدن
من سلنا گومزم گوش میدم ولی بعضیا اصلا خواننده نمیدوننش و ازش خوششون نمیاد(من خیلی دوسش دارم میدونستید جوان ترین سفیر یونسکو تو تاریخ این سازمان بوده؟؟ 16سالگی )
یکی از دوستام اد شیران گوش میده من خوشم نمیاد ولی به هش کاری ندارم اون با اون صدا حال میکنه من با یه جور صدا دیگه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بنده دارم با چی عوض میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
منم عاشق جاستین ببیرم این یکی دیگه آخرشه خداییش.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصلا توهینی نکردم. ولی مقایسه Ed sheeran خواننده ای که اهنگ هاش قشنگ و معنی داره با niki minaj کسی که با نشون دادن یه قسمت هایی از بدنش به معروفیت رسیده کاملا اشتباهه (:
همه عاشق اش هستن:smile102:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©