داداش ! من سطح توقعم بالا نیست فقط یه حرف ادم برای خودش میزنه دیگه ! بعدشم خودم 4 ماهه دارم بازی میکنم و بیشتر هیرو هارو میدونم و بیشتر وقت هامو هم توی قسمت واچ میگذرونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش ! من سطح توقعم بالا نیست فقط یه حرف ادم برای خودش میزنه دیگه ! بعدشم خودم 4 ماهه دارم بازی میکنم و بیشتر هیرو هارو میدونم و بیشتر وقت هامو هم توی قسمت واچ میگذرونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-05-2016)
این چیه مگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
7 تا بازی بیشتر نداره های هم نشده
والا این هنوز های نشده چهطوری 4-5 ساله بازی میکنه؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم 1 سال هم نیست دوتا 2 بازی میکنم .بازی دوم های شدم
8 تا بازی اول هم وین ریت 100% *بود الان هم 74 % * هست.4-5 سال خیلیه دیگه
pishva (02-05-2016)
چند تا هیرو معلوم کن همونا رو کامل بازی کن . پیدا کن چه هیروهایی تو چه پچی خوبن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود من الان پیک های 6.86 م اینجوریه :
offlane : tusk - void - slardar lone druid
safelane : juggernaut - ember spirit - spectre - void lone druid
mid lane : invoker - zeus - outworld devourer - puck lone druid
jungle : lc - bs - lone druid
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mohammad_ai69 (02-05-2016),pishva (02-05-2016)
هنوز دارم معلوم میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مید یا sky میرم یا od یا تمپلار
و باتم و تاپ بیشتر هیرو های هارد کری !
pishva (02-05-2016)
اگه برای رنک و های اسکیل میخوای بری باید core پیک کنی . که حتی اگه تیمت داغون بود بتونی خودت جمع کنی . اگه فکر میکنی تیم داغونه و تو بازیت از اونا خیلی بهتره meepo رو امتحان کن . سخته ولی وقتی یاد بگیری به راحتی تنهایی یه تیم رو جمع میکنی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-05-2016)
البته منظور دوستمون اینه که یه سری هیرو هارو بیشتر تمرین کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه شما باید همه ی هیرو هارو بشناسی و اسکیل هاشون و میزان دمیج یا هیلی که میکنن و سازوکارشونو بدونی
همچنین باید ضد هر هیرو را بشناسید و بهترین مچ هاشونم بدونی
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-05-2016)
بین vhs و گاهی high داشت برای همین از 3300 شروع شد تا 4500 رسوندم ، البته میشد به 4800 هم برسه اما چون گیم با مدوسا و ترول خراب شد و باختیم 2 بار برگشتم 2تا 150 تا برای همین در اخر 4500 شد ظاهرا سیستم جدید برد در 10 بازی رو مهم کرده چون 2 تا بازی که باختیم من xpm gpm و last hit بالا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Persian Leopard (02-05-2016),pishva (02-05-2016)
دوستان اگر می خواین پیشرفتی کنید یک چیز رو بگم که اشاره خوبی بهش نشده تمرین تمرین تمرین ( بازی زیاد کنید ) تا با انواع ادم ها و پلیرها اشنا بشید انواع سبک ها که به نظر خودت درسته تست کن ، همیشه ریپلی جوابگو نیست چون اون روش برای من یا شما ج نمیده اگر دوستان گفتن 4-5 سال دلیل بر این بوده که کسی که 4-5 ساله بازی میکنه اینقدر بازی کرده که موقعیتی پیش میاد براش تکراری هستش و میدونه چه کنه ریپلی های حرفه ای کسی که میره safelane در واقع easy farme اما توی سطح 1k تا 4k ساپورتی که قراره هوای تو رو داشته باشه میره واسه xp یا creep شما رو میزنه نمیفهمی نمیتونی ایتم ببندی ، اینجاست که مشخص نیست توی ریپلی و باید خودت تجربه کنی و تجربه هم با بازی کردن در گیم های مختلف اتفاق میفته هیچ رمزو رازی نیست که شما رو حرفه ای کنه یه پلیر حرفه ای تا 10 سال هر دقیقه برات بگه اما اگر کار نکنی بازی نکنی ممکنه یادت بمونه اما در مرحله اجرا نمیتونی بهش عمل کنی . پس باز میگم بازی کن بازی کن بازی کن
یکی از دوستان که در سایتم هست گفت دوستش از 2k رسیده به 5k ، اگر ازش بپرسین اینو میگه : مثل خر در روز بازی میکنه . هر چیزی بهایی داره شما پیشرفت می خوای من راهش رو بهت گفتم بقیش با خودته ، با پرو میفتی با نوبم میفتی تا زمانی که بفهمی باید چه کنی همین برات تکرار میشه تا موقعیت ها و عکس العمل ها رو یاد بگیری و خلاص
Apdentist (02-05-2016),dark druid (02-05-2016),pishva (02-05-2016),samdeloges (02-05-2016)
اصلا به نظر من شما اشتباه کردی jugger پیک دادی.تیم شما 4 تا هیرو داره که نیاز به فارم شدید دارن.من خودم اکانت ساختم که همش carry برم و رنک خوبی بگیرم ولی وقتی دیدم کل تیم دارن carry میرن فقط Support پیک کردم و از گیم دوم vhs شد اکانت و اخرش هم رنک 3800 داد.شما توی این گیم یه Supp aggressive پیک میدادی و کمک میکردی به تیم خیلی بهتر بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©