خیلی دنبالش بودم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی دنبالش بودم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (02-05-2016),pishva (02-05-2016),samdeloges (02-05-2016)
همه اینا درست ولی بودن کنار یه نفر با تجربه خیلی کمک میکنه سرعت پیشرفت تو بازی رو هم تا حد زیادی افزایش میده بدون کمک خیلی بیشتر زمان میبره تا زیر و بم بازی دستت بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dark druid (02-05-2016),pishva (02-05-2016),samdeloges (02-05-2016),[DR.[mmL (02-05-2016)
کاملا درسته . حداقل کاری بود که من انجام میدادم ( هیچوقت یادم نمیره روزی رو که تونستم توی دوتا1 یاد بگیرم چطوری آیتمارو سر هم کنم ) . اون موقع هم نمیتونستم همش گیمنت بازی کنم و نمیدونستم این بازی که همه میکنن ( دوتا1 ) رو چجوری بگیرم . چنتا نسخه وارکرفت خریدم دیدم اونجوری نیست ، آخر سر رفتم گیمنت برام کپی کرد 4تومن گرفت (این بحث برای بیشتر از 6 سال قبله ) . بعد کم کم با بات بازی کردم ، نوشته های آیتمارو میخوندم و بعد از مدتی تونستم آیتم ببندم ، بعدش رفتم طریقه ی آنلاین بازی کردنش رو سرچ کردم و گارنا رو ریختم و سه سال هم آنلاین بازی کردم ( لول رومم فکر کنم آخرین بار که گارنا بودم 52 بود . توی همه روما میتونستم برم ) . 3ماه آخرم که دوتا1 بازی میکردم با مپ هک آشنا شدم ( نامردی نکنیم چند ماه استفاده کردم ازش ) . البته اون موقع که دوتا2 بتا بود یکی بهم cd key اش رو مجانی داد ولی وقتی گرافیکشو دیدم خوشم نیومد ( چقد احمق بودم که یه سری به تنظیمات نزدم ) و دوباره رفتم گارنا . بعد از اون هم وقتی که دوتا 2 از beta دراومد دانلود کردم ببینم گرافیکش خوب شده یا نه ، و از اون موقع شد که چسبیدم به دوتا2 و الان 2.5 سال میشه که دارم بازی میکنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا اگه همون موقع چند نفر منو راهنمایی میکردن توی دوتا1 خیلی خوب میشد ( دقیقا مثل این بود که یه بچه ای که سواد نداره رو بهش کتاب بدی بگی خودت یادش بگیر و هیچ معلمی نداشته باشی )
از حق نگذرم الان خیلی به خودم میبالم که چجوری بدون هیچی تا این درجه اومدم
pishva (02-06-2016)
آقا خداییش با کسانی که تازه بازی رو شروع کردند خوب برخورد کنید
اگه سوالی داشتند با خوش رویی جوابشونو بدید
هیچوقت یادم نمیره که چقدر برای یاد گرفتن این بازی کوفتی تحقیر شدم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-06-2016)
كاري نداره ياد گرفتن دوتا ٢ اخه.ايتم هاي پيشنهادي هر هيرو و كلي اموزش توي استيم و ... هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون موقع كه من براي اولين بار توي گيم رنجر رفتم دوتا ١ حتي نميتونستم هيرو پيك كنم و بعد گيم همه بلاك ام كردن. ياد گرفتن دوتا٢ هزار برابر اسون تره ، فقط زبان انگليسي تون يكم خوب باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pishva (02-06-2016)
اینها گفته شد من نخواستم اشاره ای کنم چیزی که کمتر اشاره شده بود در موردش من صحبت کردم حرف های که گقته شده من بیام با لحن دیه بگمش برای مخاطب در عمل تفاوتی نمیکنه بله حرف شما هم کاملا درسته همه اینها کنار هم یه بازیکن خوب خواهد ساخت اما خیلی ها در کنارشون کسی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Andrei D. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats یارو حرفه ایه
21 کیل تو vhs
pishva (02-06-2016)
یه خبر خوش برا کنکوری ها :
تاثیر معدل سال سوم دبیرستان ( معدل نهایی) از کنکور حذف شد برید حال کنید دیگه از این بهتر نمیشه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-06-2016)
اولا که هنوز معلوم نیس
دوما کجاش خوبه؟؟
تاثیر درس درس بود که من با نمراتم کلی جلو میوفتادم
که حالا نمیوفتم
ولی در کل تاثییر چندانی نداشت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-06-2016)
این خبر هنوز به طور کامل تصویب نشده و بعیدم هست که بشه !
اگرم بشه احتمالا درسای سال چهارم رو نهایی میکنن
pishva (02-06-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©