Alx (02-10-2016),pishva (02-10-2016),samdeloges (02-10-2016)
توکه بیکاری پاشو یه دست دوتا بزن مارم دعا کون
دعاکن من بتونم امروز یا فردا بازی کنم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-10-2016)
سر نماز ظهر دعات میکنم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-10-2016),samdeloges (02-10-2016)
و من الله توفیقThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
اگر با دعا چیزی درست میشد الان مملکت ما گلستون بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (02-10-2016),pishva (02-10-2016),samdeloges (02-10-2016)
نه این یه موردو خدا میگه دندتون نرم خودتون اینجوریش کردین خودتونم درستش کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی دعا برا بازی که چیز عجیبی نیس به هر حال یه حس اطمینانی میده
اون موردم ناراحتش نباشین حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نه
Audrey Hepburn
pishva (02-10-2016)
شاید یک روز حرف منو عمیق تر متوجه بشید ، فقطم با مطالعه و تفکر امکان پذیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-10-2016)
شاید متوجه بشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شایدم متوجهم و نمیخوام متوجه باشم
شایدم اصلا توانایی متوجه شدنشو ندارم
شاید اصلا اعتقادی به اون موضوع ندارم
شایدم شما منظور منو تو پست اول متوجه نشدید
و شاید های دیگر
Audrey Hepburn
pishva (02-10-2016)
بحث نمی خوام شکافته شه و هر کسی با توجه به تفکرات خودش این چیزا رو برای خودش هضم میکنه اما امیدوارم تمام فرزندان ایران یک روز سرشون رو توی برف در بیارن و بفهمن که با تلاش ، تفکر ، زحمت و ..... همه چیز امکان داره نه چیزهای غیبی . خداوند به همه ما یک قدرت انتخاب داده . ابنو بهتون بگم که ما هرچی سرمون در میاد در اینده ، خودمون باعثش شدیدم نه کس یا اشخاص دیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب حالا بذارید من یک سوال مطرح کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه الان کسی که انقلاب کرده داره بدبختی میکشه این خودش باعثش بوده قبول ولی بچه هاش که این بدبختی رو میکشن چی؟؟ باعث اون هم خودشون بودن؟؟
عایا شما ستنون به قبل انقلاب میخوره جناب؟؟
حالا بهتون میگم چرا شاه سقوط کرد
یکی از دلایلش این بود : جوونا در اون موقع خوش بودن
خواستن بگن سرمون زیر برف نیست جوونن گول خوردند شاه زیادی به همه جناح آزادی داده بود جوونا راحت بودند دانشجو خیلی بالا بود نقل شده ( به نقل از پدرم که در انقلاب دخالتی نداشت و من دستشو میبوسم) در زمان ریاست دکتر معتمدی در دانشگاه اصفهان در حدود سال 1350 باغبانی در فضای دانشگاه دو دانشجو را در هنگام عشق بازی دستگیر میکنه و پیش دکتر معتمدی میره و داستانو میگه
دکتر معتمدی توی گوش باغبون میزنه و میگه به توچه ربطی داره؟ آنها دانشجو هستند و اینجا هم دانشگاهه دانشجو در دانشگاه آزاده. از دو دانشجو میخواد که برن و باغبان را اخراج میکنه
بعله حالا تو ای جوون که پر از شور و نشاطی و میخوای تخلیش کنی تو که آزادی میخواهی اون سازمان جوانان که ملکه من فرح ساخته بود برای تو، اکنون سازمان جانبازانه
بفرما برو یه فکری به حال شور و نشاط درونی خودت بکن
اگه خیلی خوب تخلیش کنی پشت کامپیوتره اگه بد تخلیش کنی خدا میدونه چی بشه
از زیر برف بیرون اومدن کافی نیست باید آگاهی هم باهاش باشه باید جوونا تاریخ بخونن تا آگاه بشن با این وضعیت که اگه فرد شبانه روز این درس های مزخرف که اگه تجربی باشه 90% زیستش اشتباهه و همونو برای کنکور باید حفظ کنه وگرنه دانشگاه نمیتونه بره یا در مملکتی که اقتصاد داغونه و جایی برای پیشرفت کسر عظیمی از جوونای جامعه نیست چه انتظاری دارید که جوونا آگاه بشن
این فرصت بزرگ برای تعداد کمی پیش میاد
تعدادیو با ماشین زیر میگیرند
تعدادیشون خفه میشن که نمیرند
تعدادی شون در زندانند
تعدادی از مملکت فرار میکنن
من اصلا دین ندارم به کسی چه؟؟
من کلیمیم به کسی چه
من زردتشتیم کسی چه کار داره؟
من مسیحیم به کسی چه کلیسا میرم یا نه؟؟
مگه من به کسی که نماز میخونه میگم چرا میخونی؟؟
به کسی که نمیخونه میگم چرا نمیخونی؟؟
بابا کی میخواید یاد بگیرید به نظر هم احترام بگذارید؟؟
شرمنده که عصبانی شدم
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©