%95 winrate!?!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
jesus F*cking christ!
%95 winrate!?!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
jesus F*cking christ!
pishva (02-11-2016)
تحصیل رایگان , اکثر مردم خونه داشتن, از آمریکا ژاپن کره و صد تا کشور دیگه میومدن اینجا کار کنن ایران رشدش تو سال دو رقمی بود همراه با آمریکا و یک کشور دیگه که فکر کنم برزیل بودقبل انقلاب شاید کمتر از 2درصد مردم زندگی راحتی داشند ،
ایران عضو 10 کشور اول از لحاظ رفاه بود ، شاه می گفت ما ناراحتیم که از سوئیس عقب تریم اینها مهم هاش بود کاباره و کلاب و هزارتا دیگه که جون ها هم دوست دارن بود
الان از لحاظ رفاه 108 هستیم
اینترنت 170 هستیم
دلیل انقلاب:
آب و برق مجانی ، همه را صاحب خانه میکنیم (جفت اینها تو روزنامه کیهان اون موقع چاپ شد که خیمینی گفت)
الان خودشون نوه خیمنی رو رد صلاحیت کردن در واقع خودشون ریشه انقلاب رو زیر سوال بردن
اون زمان هم صدامحسین شیتنت میکرد به روستاهای ایران یه جورایی کرم می ریخت همون موقغ 3تا هواپیمای ایرانی خونه صصدامرو زدن بعدش 8سال جوان های مارو کشتن هیچ کس هیچی نگفت
500نفر تو ایرانی تو منی مردن هیچ کس هیچی نفگت
والا روسیه 1 هواپیما و یک نفر مردن دست از سر ترکیه بر نمیداره
کسانی که خودشون رو به خواب زدن نمیشه بیدار کرد
نمیدونم مردم ما چشونه اون زمان که ایرانی بودن مهم بود دین دین میکردن حالا که دین هست ایرانی ایرانی بودن میکنن چمونه ما
ویرایش توسط Persian Leopard : 02-11-2016 در ساعت 10:24 AM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ATER (02-11-2016),pishva (02-11-2016),Soul Keeper (02-11-2016),[DR.[mmL (02-11-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری که شما و دوستان دیگه دارین پیش میرین به طور کامل دارین به کسایی که اون موقع انقلاب کردن توهین میکنین و اونا رو یه مشت ادمی که گول خوردن و صلاح خودشون رو نمیدونن فرض میکنین یعنی این همه ادم بی دلیل اومدن انقلاب کردن؟! یعنی تو رفاه کامل بودن و اومدن انقلاب کردن مگه مرض دارن
به قول شما نوه خمینی , نباید حتما صلاحیت داشته باشه که ریشه انقلاب شده تایید صلاحیت ایشون؟!
8سال جوان های مارو کشتن هیچ کس هیچی نگفت من اصلا منظور این حرف رو نمیفهمم اصلا یعنی چی باید چیکار میکردن که نکردن؟!
ویرایش توسط Dav1d : 02-11-2016 در ساعت 11:51 AM
pishva (02-11-2016)
به امام حسین این یه بشر نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-11-2016)
یکی از دلایلی که میگفتن تو انتخابات آتی مردم شرکت نداشته باشن همین اظهار نظر های از قبیل برخی دوستان بود.
مردم آگاه نیستند و انتخابات پیش رو هم بسیار بسیار حساس. با اینحال باز هم به خاطر رهبری و برخی افراد دیگه گفتند باید به مردم آزادی داد و خودشون انتخاب کنند. برخی دنبال به وجود آوردن رهبری جدید در مملکت بودند بهمین دلیل اولین روز دهه فجر رفتن حرم امام (تجدید میثاق مثلا") دیدار کردند و برای همین رد صلاحیت شدند! (الکی چرت نگید چیزی نمیدونید!)
سید حسن خمینی فامیلیش چقدر رای میاره! همین خودش مهره یک تحول شوم بود...شما هنوز تو بحث قیمت نون و پنیر و رابطه جنسی آزاد گیر کردید...اقتضای سنتون هست بله من خودم یک زمان مثل شما ها از این جامعه فراری بودم و بدم میومد.
نوجوونای ما الان تحت تاثیر حرف هایی که بزرگ تر هاشون میزنن یا چیزهایی که میبینن و میشنون حرف میزنن و از صحبتاشون کاملا" مشخصه. رهبری تا به حال بالای 10 بار گفته حواستون به جوونا و جامعه مجازی باشه...امثال ما چه محمد عزیز و چه میلاد راهنماییشون میکنن جبهه مخالف می گیرند. امروزه سیاست شده بحث سر سفره مردم.
مدیریت ما تخصصی و به روز نیست و خود رهبری هم این گفته رو اذعان داشتند اما یکسری از روی نادانی و جهالت مشکلشون با اصل نظام و اسلام هست.
ابن صحبت ها فایده ای نداره ما هر سری این بحث هارو داخل سایت داشتیم، چون کاربرانمون همه نوجوون و جوون هستن و تحت تاثیر یکسری حرف ها و شنیده ها میان همچین بحث های بزرگی رو راه میندازن. 4 5 تا پست جلو تر هم بقیه کاربرا دونه دونه شروع میکنن میگن بس کنید...یکسری هم این وسط میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن!
پس حرف هایی که زدم رو گوش کنید و سرتون به کار خودتون باشه انجمن بازی و دوتا رو هم با انجمن دینی و سیاسی اشتباه نگیرید.
فکر کنم باید آخرش این قسمت گفتمان آزاد بسته بشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (02-11-2016),A_W_Z_2 (02-11-2016),Dav1d (02-11-2016),Mohammad_ai69 (02-11-2016),pishva (02-11-2016)
موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایران رو هر جوری بخوایم در نظر بگیریم با این همه منابع (نفت ، گاز ، مس ، طلا ، خاویار ، شاه میگو و.....................) هیچ جوره نمیشه توجیح کرد.
ایران بعد از چین ارزان ترین نیروی کار رو در جهان داره = در آمده فقیرانه مردم
ایران بعد از گینه و چاد بی کیفیت ترین اینترنت دنیا رو داره
ایران گرون ترین اینترنت دنیا رو داره.
90% کشور های دنیا قانون گمرک که یک چیز منسوخ شده هست رو برداشتن چون فقط و فقط کارش خالی کردن جیب مردم ولی ایران هنوز گمرک داره.
وضعیت ارزش پولی در بد ترین شرایط هست.
رشد تورم تو کشور ما داره رکورد میزنه!
ایران از نظر گرون بودن قیمت مسکن در دنیا رتبه 12 رو داره (اول هنگ گنگ هست).
بی کاری در کشور به اوج خودش رسیده
سالی که گذشت کم ترین میزان ازدواج رو شاهد بودیم.
فقط و فقط فشار داره به مردم میاد مخصوصا کسانی که زیر خط فقر هستن.
قبل از انقلاب فقط و فقط یک چیزی نداشتیم ، آزادی دینی ولی الان داریم ، گرچه وقتی حرف منافع حکومت وسط باشه دین هم جایی گاهی تو این کشور نداره نمونش سود های بالای بانکی که از هر مرجعی بپرسی میگن نزوله و حرام (که میخواستم به خاطرش برنامه زلال احکام رو ببندن که گفته بود بانک ها دارن نزول میدن).
این ها همش واقعیت های جامعه ما هستن.
انصافا کدومش قابل انکاره ؟
من هیچ وقت انکار نمیکنم که ایران در حال حاضر از نظر نظامی وضعیت خیلی خیلی خوبی داره دلیلش هم اول این حکومته و دوم 8 سال دفاع ولی کلاه خودتون رو قاضی کنید چیا از دست دادیم چی ها جاش گرفتیم ؟ تنصافا ارزشش رو داشت؟
انصافا من تو کل این بحث اولین پستم هست ، حرفی هم از شخص خاص یا انتخابات و.. نزدم نامردی پست من پاک بشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اقا من فصل اول breaking bad رو دانلود کردم فک کنم از اپیزد اخر دیدم به اول این دقیقا از کجا شروع می شه ؟!
pishva (02-11-2016)
درست دیدی :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم همین حسو داشتم
اولش که شروع میشه والت داره از خودش فیلم میگیره ، مای بی بی پاشه :d:d
با دقت بشن ببین دیگه هم چین شانسی گیرت نمیاد که یه سریال عالی رو برای اولین بار ببینی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©