چی گفتم بهتون ، الان روبیک اومد 57 دلار .
چی گفتم بهتون ، الان روبیک اومد 57 دلار .
pishva (02-12-2016)
سلام Twisted [F]ate عزیز خواهشمندیم یک پست قرار بده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان اگه arcana یه هیرو رو خریداری کنیم امکانش هست که بعدا با قیمت مناسب دوبار بفروشیمش یا ضرر ریادی رو تحمیل مبکنه برای فروس؟!
pishva (02-12-2016)
مسابقات ؟!! نمایشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-12-2016)
من از وقتی که استریک اندر تیکر شکسته شد ندیدم! یه جورایی حالم گرفته شد چون بنظرم هارد ترین چلنج برای بقیه سوپر استار ها بود! البته طرفدار اندرتیکر نیستم! بعدش هم یه گهگاهی میدیدم ولی دیگه الان نه! هیچ نمیبینم :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شخصی هم که خیلی دوست داشتم stone cold بود یادش بخیر
Austin 3:16....
بله شما استادی.... توی این سایت هر کی میاد هر چی میگه 20 نفر پشت سرش میان حرف ول میزنن! منظورم شخص خاصی نبود کلی گفتم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-12-2016)
استیو آستن واقعا اسطوره بود،ولی آندرتیکر اصلا یه چیز دیگه بود که brock زدش ،من الان براک لسنار رو خیلی دوست دارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-12-2016),Soul Keeper (02-12-2016)
اگر برای سود هستش که اینکار رو انجام ندین اما اگر برای استفاده هستش بعدا احتمال اینکه 4-5 دلار کمو زیاد در این حدودا ضرر کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه برای سود نیست فقط یه مدتی رو میتونم بازی کنم میخواستم یه ایتم بگیرم گفتم ببینم اگه زیاد ضرر میکنم بیخیالش شمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون برای جواب
pishva (02-12-2016)
genius - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این به میتونه های شه ؟ تو بازی اخری یکی از حریف ها وری های اسکیل و اون یکی های اسکیل بود
pishva (02-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©