فایل پیوست 3307
بدون
فایل پیوست 3307
بدون
Mohammad_ai69 (01-02-2015)
کامل جامع ، حرف حق جواب نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مهم نیست کجا متولد شدم و چگونه و کجا زندگی کرده ام
مهم است در آنجا که بودم چگونه رفتاری داشته ام.
مشکل بیشتر کشور های جهان سوم ، شعور بیشتر مردم نسبت به دولت است.
ترجیح میدهم طوری زندگی کنم که گویی خدا هست و وقتی مردم بفهمم خدا نیست، تا این که طوزی زندگی کنم که گویی خدا نیست تا وقتی مردم بفهمم خدا هست.
************************************************** ************************************************** ****************************
برای کوبیدن به حقیقت لازم نیست خوب به آن حمله کنی فقط بد از آن دفاع کن.
(شریعتی)
پول جایزه اینترنشتال برای پلیر ها مثل جلیقه نجاتی هست برای شناگری که به ساحل رسیده (خودم گفتم حال کن :d )
************************************************** ****************************************
در کشوری که ارزش زن به زیبایی او ، و ارزش مرد در ثروت او خلاصه میشود ، دنبال انسانیت نگرد.(فکر کنم طرف الان غرب رو میگه البته اوجا هنوز انسانیت پیدا میشه)
************************************************** ************************************************** **************************
برهنگی تنها به یک تکه پارچه بستگی ندارد،برهنگی یعنی بی توجهی به انسانیت،شرافت انسانی و شخصیت انسان ها.(مادر تزار)
************************************************** ************************************************** *
باران باش و ببار ، نپرس کاسه های خالی از آن کیست. کوروش کبیر
خوشتون امد بازم میگذارم
ویرایش توسط ATER : 01-02-2015 در ساعت 06:23 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Dav1d (01-02-2015),Mohammad_ai69 (01-02-2015)
واقعا قشنگ بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (01-02-2015),Mohammad_ai69 (01-02-2015)
خب الان اونوقت چرا پست منو نقل قول کردی هوشنگ؟ :دی حرفات درسته اما ربطی به من نداره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------------------------
کاری به خارج ندارم پوریا اما تو یک چیز خیلی مطمئنم و اون اینکه از نظر سیاسی حداقل بطور خازعانه 1 قدم از این جمع جلو تر هستم!
و با 10000000 دلیل میشه اثبات کرد تو کل 200 و اندی کشور دنیا بحث ما با بقیه کاملا" جداست...والسلام
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
قشنگه و روز به روز تلاش کن تا از روز قبلت بهتر بشی و هنگام فرستادنش وقتی می خوای توی Forum به اشتراک بگذاری ، توی ابزار بالا دست راست A/A رو بزن تا برات عکسی که آپلود کردی نمایش بده بعد دوبل کلیک کن روی عکس تا برات صفحه ابزار مربوط به عکس باز بشه و اندازش رو بذار روی Medium و اوکی کن و پست رو بفرست تا عکست زیباتر نشون بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Ater عزیز هم تشکر فراوان میکنم بخاطر نوشته های زیباش .
Dav1d (01-02-2015)
ممنون(pc که دیگه در دسترس نیست)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:////////////////////// اینم نهایت خزوع شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (01-02-2015)
3-2 ماهه پینگم نوسان شدید داره شاید صبح ساعت 5 بشه 1 دست بازی کرد یه جوری دلم برای برای dota 2 تنگ شده .فقط دلم میخواد یه دست برم مچ با پینگ 200 اصلا با 4 تا روس فقط بشه :d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آخ آخ بوق زدن و خوب اومدی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میشه Szia ( سیا ) کلا Sz اینجا S خونده میشه و S به تنهایی Sh خونده میشه :دی
نمیدونم به خدا کرم دارن مجبورمون کردن مجاری پاس کنیم.
نه چیزایه دیکه نخوردیم :دی
بهشت نیست , فقط مردم به خودت و شخصیت و رفتارت کار دارن نه پشت زمینه ی سیاسی و اجتماعی که متاسفانه تو ایران روش تاکید میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو بابات دکتر نیست پس نمیتونی با منی که پدرم دکتره بگردی! فقط تو ایران این چیزا دیده میشه متاسفانه.
صحیح برادر :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون پست گنده بود و یه مقداری عجیب , و اینکه زورم زیاده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شمام اگه میگی از بقیه بیشتر میدونی در مورد این مسائل , باشه , خوش به حالت :دی
نه بابا محمد از این کارا نمیکنه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©