Match 2161940978 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تازه این اکانت داره جواب میده اونایی که پروفایل دارنو نگاه کنین همه vhs و hs داشتن بازی هاشون !
نظرم که این اکانت جواب میده اخرش جالبیش این بود که بهشون میگفتم نوبید در سطح من نیستید
Match 2161940978 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تازه این اکانت داره جواب میده اونایی که پروفایل دارنو نگاه کنین همه vhs و hs داشتن بازی هاشون !
نظرم که این اکانت جواب میده اخرش جالبیش این بود که بهشون میگفتم نوبید در سطح من نیستید
ویرایش توسط dark druid : 02-19-2016 در ساعت 11:43 AM
pishva (02-19-2016)
بهتره به جای اینکه هی اکانت عوض کنی به امید این که vhs بشه یه اکانت بسازی باهاش کامل بری ، بعد بری رنک ، رنکتو افزایش بده . اینجوری پیشرفتت هم خیلی بیشتر میشه . من قصد مسخره کردن یا چیزی رو ندارم وضع خودم از تو بد تره . فقط میخوام کمکت کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-20-2016)
به نظر من که حتی اگه سطحت از رنکی که بالا تر باشی بازم نمیتونی بالا بیای چون بازی 5 نفره است و خیلی سخت میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
pishva (02-20-2016)
این نصیحتو قبل از شما یه بزرگورای بهم گفت . همین اک اصلیمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-20-2016)
به خاطر نت عزیز و با کمک هم تیمی های دوست داشتنیم از 3 روز پیش تا الان رنکم از 3879 به 3324 رسید، الان باید چه حسی داشته باشم؟!
از دوستان کسی هست که پارس آنلاین داشته باشه از شیراز؟!
pishva (02-20-2016)
قبلا هم چندین بار گفتم . اگه همچین حرفی درست بود booster ها به همین راحتی کار نمیکردن . طرف میاد 20-30 تا بازی رو پشت سر هم مثل ماست میبره . اگه واقعا سطح طرف از بازیش بالا تر باشه ( و سیستم و نت خوب داشته باشه که ما نداریم ) میتونه راحت بکشه بالا . گاهی اوقات هم تیم اونقدر داغونه که دیگه واقعا نمیشه کارش کرد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-20-2016)
بعضی وقت ها انقدر اشغالن که یارامون بهiq هوشیشون شک میکنم
pishva (02-20-2016)
چقدر باختن با juggernaut سخت شده...
pishva (02-20-2016)
اگه باختن با jugg سخته,باختن با spectre غیر ممکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به کدام مذهب است این؟ به کدام ملت است این؟ - - - که کشند عاشقی را، که تو عاشقم چرایی؟
به قمار خانه رفتم، همه پاکباز دیدم - - - چو به صومعه رسیدم همه زاهد ریایی
عراقی
-----------
هیچ چیزی توی این دنیا سخت تر از این نیست که ببینی رویاهات ، آرزو هات جلوی چشمات دارن پر پر میشن و تو در مقابل از دست دادنشون ناتوانی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©