ترکه به دختر تهرونی میگه: اسمت چیه؟ دختره میگه: شمع/گل/پروانه اسمه منه ترانه! تو چی؟ ترکه میگه: گاو/خر/طویله اسم منم خلیله! (( خواهشا ناراحت نشید قصد توهین به هیچ وجه نداشتم )
ترکه به دختر تهرونی میگه: اسمت چیه؟ دختره میگه: شمع/گل/پروانه اسمه منه ترانه! تو چی؟ ترکه میگه: گاو/خر/طویله اسم منم خلیله! (( خواهشا ناراحت نشید قصد توهین به هیچ وجه نداشتم )
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-06-2016)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-06-2016)
نخیر
kky بود.
راستی الا secret 2-0 جلوست ؟
pishva (03-06-2016)
دوتا نیستو ELEMENT TD نمیبینی CUSTOM GAME ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان خر کیه kuroky ؟
به شوخی گفتم چرا جدی میگیرید
منظورم این بود همچین بازی کنی چقد کاستوم با Io بازی کرده
من زیرش یه سری لینک دادم طرف 2300 گیم با io رفته اون که چیزی نیست..
آقا صندلی داغ میلاد هست بیاید بسوزونیدش لطفا مرسی
بچه ها این اکانت HS میشه؟ آخه میترسم چون گیم اول وسطش لیو دادم و xpm gpm جالب نشد کلا دیگه hs نشه. گیم 3م هم با Lone Druid رفتم قبل از اینکه بخوام کاری کنم ff شد. البته امیدوارم همه گیم ها در نظر گرفته بشن چون با اورسا kda و با الکمیست gpm خوبی گرفتم.
Just Lem'me - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
به نظرتون اگه HS بشه چند تا گیم دیگه لازمه؟ Death هم بیشترین تعدادش 4 بود که بعدش لیو دادم ( safe to leave بود )
این تاپیک صندلی داغ رو دیدم یهو جا خوردم!
کار باحالیه یک جو مثبت داخل انجمن منتشر میکنه...
میلاد منو از مدیر بودن عزل کن! :smile66:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©