Uchiha madara
Uchiha madara
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بازی هاتو ببر ، با هر قیمتی که شده ، بهترین هیرویی که بلدی ، اگر حوصلش رو نداری فعلا بازی نکن بذارش کنار تا به موقع انجامش بدی ، برای منم همین اتفاق افتاد بازی ها vhs بود اما avg خورد 3300 ، اخرش با 2 تا باخت شد 4.5This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم این سراسری چی بود که از سال 90 تا الان من زنگ میزنم مخابرات میگه مشکل سراسریه ! توی این 4 سال طرف کهکشان کشف کرده 10 ماده مهم کشف کرده بهترین درمان ها کشف شده تکنولژی های زیادی اومده ، مخابرات ما هنوز تو سراسریه :smile30:
کلا سه تا جواب دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل سراسریه
مشکل از مرکزه
مشکل از مخابرات منطقه شماست
حروم زادگی شاخ و دوم نداره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
4 - مشکل از مودم و سیستم خودتونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
میدونستین من 2 هفته ست 2تا2 بازی نکردم ؟
overcome
خیلی ناراحت میشم اینجور چیزارو میشنوم.... توی این مملکت ادم همش باید حرص بخوره غضه بخوره دیگه نمیدونم چی بگم! به این فکر کنی که اون دوتا زوج جوون چه حسی داشتن خیلی ناراحت میشه ادم خدا لعنت کنه هرچی ادم بی ناموسه مثل ایناThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
same hereThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته من یک هفتس انلاین میشم ولی حسش نیست بازی کنم xD
Welcome To US East.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی چرا پینگت تو EUW خرابه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©