چند وقته scroll ( یا همون موشواره خودمون ) من تو دوتا کار نمیکنه !! یعنی نمیتونم camera رو بالا و پایین کنم.... کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟!
چند وقته scroll ( یا همون موشواره خودمون ) من تو دوتا کار نمیکنه !! یعنی نمیتونم camera رو بالا و پایین کنم.... کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟!
تنظیماتت رو رسیت کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته بذار دیگرانم نظر بدن شاید راه حل بهتر بگن
بهتون پیشنهاد میکنم هیچوقت bet نزنید . هیچ وقت
WardeN (07-18-2014)
ماشاالله والیبال ! :d
کی فکرشو میکرد بره نیمه نهایی ؟!
به احتمال زیاد آمریکا رو هم میبریم و میریم فینال :d
فینال هم خدا بزرگه !
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
FCB (07-19-2014)
Sharingan (07-19-2014)
با از دست دادن یه مانتا پک ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که 90 $ فقط رو newbee باختم چی باید بگم پس ؟ دیشب فقط 50$ باختم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
هر وقت خواستین bet ببرین برین بازی na`vi تیم مقابل بزارید اصلا تا حالا نشده کسی جواب نگیره
1 دیقه پیش داشتم بازی میکردم یارو invo پیک کرد رفت mid رید بعد دیدم 119 تا برد بیشتر نداره با 3700 mmr بعد توی match کناره ما هست که بالا 1000 تا برد داریم با 3875 mmr . یعنی به این کلمه ایما آوردم F.ck valve f.ck gabe
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
به winrate مربوطه . اگه یرو 100 تا برد داره و با شما افتاده یعنی winratesh اندازه شماست . مثلا شما اگه 1000 برد داری 900 تا باخت این یرو 100 برد داشته 90 باختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واد فاز؟ میگم mmr بود . نه normal match که به winrate ربط داشته باشه. جالبه این بازی هم یکی با ما افتاد lvl 12 فقط 50 تا برد داشت در صورتی که اختلاف برد و باخت من 150 تا هست. valve دیگه فقط پول براش مهمه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم بازی 786542422
alc رو میگم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©